el. okna

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1 od DURI123
el. okna vytvořil uživatel DURI123
Zdravim chalani!!!

mam problem s el. oknami... dnes rano ked som zapol zapalovanie.. a chcem som stiahnut okna, spolujazcove prestalo reagovat na prepinac co je na dverach, ale v kratkych intervaloch ho trosku(0,5cm) stiasne dolu a v zapati ho hned vytlaci hore.o nejakych 2 -30 sekund sa to opakuje... na prepinace nereaguje, ale relatko cvaka... myslim si ze odislo relatko, ale nie som si isty.... vodicove okno funguje normalne...

AK s tym ma niekto skusenost, vopred dakujem...

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: el. okna
mne to sem tam robilo tiez a nakoniec som objavil pricvaknuty kabel v jednych dverach.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: el. okna

mne to sem tam robilo tiez a nakoniec som objavil pricvaknuty kabel v jednych dverach.

no uz som na to prisieô... rozobral som to relatko ... a plosak bol K.O tak som ho trochu poletoval a frci to hehe... :lol:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 9 měsíců zpět #4 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma Re: el. okna
no uz som na to prisieô... rozobral som to relatko ... a plosak bol K.O tak som ho trochu poletoval a frci to hehe... :lol:[/quote
jestli něco bylo vypálené v relátkové skřínce co je na okna, tak bych pro jistotu zkontroloval kabeláž ve dveřích. mě to odpálilo jeden spoj na desce relátek když jsem stáhl okno a to cvaklo dráty o dveře

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: el. okna
suhlas. dosledok si odstranil ale pricina tam je a moze sa to palenie opakovat.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Vygenerováno za 0.048 sekund