centrálne zamykanie
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
já sice nemám dálkové zamykání, ale presne toto mi dělal špatný motorek zámku, když jsem odemkl tak se to hned zamklo, tak jsem ho vyměnil a je klid. zkus zkontrolovat i relé.neviem čo môže byť z centrálom ked otvorym na dialkovom dvere tak sa hnet zatvoria a nakoniec ked sa mi to podarý tak nejde mi to zatvoriť stale sa otvará prosím o každu dobru radu dík
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
v zamku prednych dveri su dve mikrospinace jeden z nich kontroluje zatvorenie dveri, druhy riadi elektroniku pri zamykani klucom.neviem čo môže byť z centrálom ked otvorym na dialkovom dvere tak sa hnet zatvoria a nakoniec ked sa mi to podarý tak nejde mi to zatvoriť stale sa otvará prosím o každu dobru radu dík
tieto mikrospinace maju jazycky z umelej hmoty a ak su opotrebovane, tak zblbnu elektroniku, a to potom robi tieto veci.
vymontovat zamky a opravit, je to dost narocne, alebo vymenit zamky.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
keby bol vadny motorcek tak ti to nezamkne alebo neodomkne, ale ked to robi co pises hore, tak je zblbnuta riadiaca elektronika, a robi to tak ako keby boli dvere otvorene. normalne to funguje tak, ze ked mas nedovrete predne dvere, tak central zamkne ale hned aj odomkne, a toto ti asi aj robi.asi si tiež myslim že to bude ten motorček ,bude tam pasovat hoci jaky iny
motorcek je tam specialny, pasuje tam len original, koli rozmeru a vykonu.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
pěkně na h**** mě to dělá taky...ale u řidiče.....zkusim vyměnit motorek....a pak dám vědět jesi to pomohlo....už jsem koupil z vrakáče za 500 novej a dělalo to furt tak newim......možná že je to fakt nkde skratovaný ve dveřích.....mě to dělá u spolujezdce když to demknu tak se to zase zamkne.....a obráceně....ale u řidiče když to otevírám nebo zamykám tak dou v poho všechny
Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...
1) mikrospinac - bud vycistit nebo vymenit
2) posuvny jezdec v zamku se zasekava - kdyz mas vetsi odpor pro zamykani, tak se to odemyka.
Jeste doporucuji zkontrolovat zda nemas nektere dvere pootevrene (signalizace otevrenych dveri).
Zkousel si to nekdy zamykat zevnitr?