připojení repra

Více
17 roků 4 měsíců zpět #1 od tom9k
připojení repra vytvořil uživatel tom9k
ahoj,mám dotaz, v autě mám pár repráků a chybí mi připojit už (snad) poslední, jenže u rádia mám tolik kabelů že už tam snad nic nejde zapojit, jsou to repra z plata a do zádu už mi jeden kabel vede,je možný to nějak napojit na něj (někde vzadu u kufru) a hrát 6 reprákú na dva kabely(3repra na jedny strane- jeden kabel). jak to bude hrát?

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2 od kimi23
Odpověděl kimi23 pro téma Re: připojení repra
myslim že se to takle udělat nemůže.....by to nehrálo kvůli velký impedanci nebo nemam pravdu? :!:

Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: připojení repra
hrat bu to hralo, skorej chrcalo a rusilo a tak..
radsej menej repro a kvalitnejsie ako kopec a na .....
ono niekedy menej je viac.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 4 měsíců zpět #4 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: připojení repra
...podle mě to bude hrůza - ovšem pokud nemáš všechny repra stejná a zapojené přes zesilovač. Jinak při zapojení do série (jak to dělá většina), se ti zmenší impedance. Základ je 4ohm. Pokud zapojíš druhé 4ohmové, tak je podělíš a výsledek je 2ohmy, což je asi max, co snese koncový zesilovač rádia. Pokud zapojíš ještě jedny, tak získáš 1ohm a rádio psssssssss..... Ale kdyby si pak ty třetí zapojil paralerně, tak se zase dostaneš zpět, akorát se ti zvuk rozdělí do více repro, ale více se zvuk rozloží - nebude hrát hlasitěji a pokud má každé repro jiné hodnoty... (jakoby si současně poslouchal zvuk z aparatury a rádia na baterky). Musel by jsi použít zesák. Raději Ti doporučuji kvalitní repro - 4 komponentní jsou až až a bohatě stačí. Pak můžeš k tomu dokoupit zesík a popř. Subwoofer... Důležité jsou opravdu kvalitní repro, které "zahrají" každý zvuk v nezkreslené podobě. Zkus schválně zajít do nějaké prodejny, kde se na toto specializují a k jednomu rádiu si přepínej různé repro a budeš čubrnět, teda spíše lahodit tónům a netónům. Pak pochopíš...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
17 roků 4 měsíců zpět #5 od tom9k
Odpověděl tom9k pro téma Re: připojení repra
ok,budu to teda must narvat k rádiu. vypustit je nemůžu, aby to hrálo kvalitně,tak mám výškáče,basáky, středobasy a normální repro :)
jinak dík moc,to byla rada nad zlato 8)

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #6 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: připojení repra
jabych to videl asi tak na dva mozna tri 4kanalove zesiky dobre kvality aby ti to hralo dobre vse na jeden kabel ale taky zalezi jak moc dobre jsou repra

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #7 od kimi23
Odpověděl kimi23 pro téma Re: připojení repra
A nezapomen že základem je vždy rádio.....dobré rádio a slušné repro.....a ani nikdy neotočíš volume na max! :D
ale jde o to kolik do toho vrazíš..... 8) třeba já mam takovejch financí......že na tohle moc nemyslim.......ale když si koupíš običejnej (kvalitní) basák na netu třeba za 300......s tim už se dá něco dělat.......ale neni to přímo basák s disajnem pro auto..... :roll: ale vyjde lebněji

Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...

Více
17 roků 3 měsíců zpět #8 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: připojení repra

ok,budu to teda must narvat k rádiu. vypustit je nemůžu, aby to hrálo kvalitně,tak mám výškáče,basáky, středobasy a normální repro :)
jinak dík moc,to byla rada nad zlato 8)

ak mas takto repra tak tam pouzij vyhybku a mas problem vyrieseny.
ta vyhybka ti rozdeli frekvencie, a kvalita bude lepsia ako ked to zapojis len tak priamo.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Vygenerováno za 0.381 sekund