náhrada origo antény

Více
16 roků 3 měsíců zpět #16 od 23561
Odpověděl 23561 pro téma Re: náhrada origo antény
Původně mi šlo o to, která střešní anténa má ten správnej závit do díry ve střeše. Je tam snad osmička šroub. Stropnici se mi rozdělávat nechce, teď chytám signál jen na ten šroub a není to úplně ono. Po Brně to ještě jde, ale mimo se už nechytá...

Fiat Tipo. 1,4 i.e., r.v. 1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #17 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: náhrada origo antény
No taky bych se připojil k tomuto tématu, rozhodně anténa, co tam teď já mám je k ničemu malá a nevýkoná. Chci ji sundat, asi je to ta na pevno, v tom případě mám kouknout na stropnici? nebo jak se k ni dostanu? hodím tam určo jinou a nebo zkusím jiné rádio, protože to co tam mám je stejně nějaké daewoo krám... Hodím tam také krám Sencor, ale má velmi citlivý příjímač, jen si s tím pohraji... uvidíme, každopádně by mě zajímalo, jak sundat anténu.

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
16 roků 2 měsíců zpět #18 od JiFi
Tak poradí někdo? zkoušel jsem se mrknout pod to interiérové světlo, tam jsem ale nic neviděl, co by připomínalo upevnění antény.. Takže jak se dostat k anténě na mém tipu??? prosím, řekněte, nechci kuchat celé auto a pak zjistit, že to šlo jinak..

Více
16 roků 2 měsíců zpět #19 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: náhrada origo antény
Ja nevim jak na ni nikdy jsem k ni nelezl.Vzdy kdyz mel nekdo problem tak jsem mu nalepil antenu na okno a bylo po problemu.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #20 od JiFi

Ja nevim jak na ni nikdy jsem k ni nelezl.Vzdy kdyz mel nekdo problem tak jsem mu nalepil antenu na okno a bylo po problemu.
Radek

to je také řešení, ale ne pro mě, já tam prostě chci přijít na to, jak to vyměnit a dát jinou

Více
16 roků 2 měsíců zpět #21 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: náhrada origo antény
Tak nad tou anténou jsem už taky bádal. Pod tím stropním světlem není, je tam nějaká výstuha a ta anténa vypadá, že je uchycena blíž k oknu za tou výstuhou. Takže asi nezbude nic jiného než oddělat vepředu stropnici a tak se k ní dostat...

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
16 roků 2 měsíců zpět #22 od JiFi

Tak nad tou anténou jsem už taky bádal. Pod tím stropním světlem není, je tam nějaká výstuha a ta anténa vypadá, že je uchycena blíž k oknu za tou výstuhou. Takže asi nezbude nic jiného než oddělat vepředu stropnici a tak se k ní dostat...

No tak to je tedy dobry, takže ta horší varianta, no takže práce na celý den! grrr, ale co už, za to se platit musí

Více
16 roků 2 měsíců zpět #23 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: náhrada origo antény

No tak to je tedy dobry, takže ta horší varianta, no takže práce na celý den! grrr, ale co už, za to se platit musí

to to máte tak těžký??? já měl anténu vyndanou během 10 minut stačí sundat osvětlení a pak už tam krásně vidíte na anténu která jde lehce vynbdat

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 2 měsíců zpět #24 od JiFi

to to máte tak těžký??? já měl anténu vyndanou během 10 minut stačí sundat osvětlení a pak už tam krásně vidíte na anténu která jde lehce vynbdat

sundal jsem krytku svetla a nikde jsem nic, co by připomínalo anténu neviděl, ale kouknu se ještě jednou...

Více
16 roků 1 měsíc zpět #25 od JiFi
jj je potřeba sundat celý ten pajšl světla, vycvaknout to ze stropnice a už to jde vidět.. takže vyměním, jak bude čas

Vygenerováno za 1.590 sekund