Kdo se vyzná v autoelektrice??

Více
17 roků 3 měsíců zpět #1 od Dave_Pv
Je tu někdo kdo se vyzná v elektroinstalaci? Mám doma krabičku + DO k dálkovému centrálu a chtěl bych ji namontovat do alfy. Problém je v tom, že nemám návod a je to z AUDIny. Tam je centrál pneumatický a u Alfy elektrický. Slyšel jsem, že by to mohl být problém. Nevíte někdo jestli by tam šel hodit a popř jak a kam to zapojit? Díky moc za každou radu ;-)

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #2 od kombajn
Já to mám dodatečně připájený na relé centrálu. Mohl bych to nafotit a proměřit co kam vede.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3 od Killer

Je tu někdo kdo se vyzná v elektroinstalaci? Mám doma krabičku + DO k dálkovému centrálu a chtěl bych ji namontovat do alfy. Problém je v tom, že nemám návod a je to z AUDIny. Tam je centrál pneumatický a u Alfy elektrický. Slyšel jsem, že by to mohl být problém. Nevíte někdo jestli by tam šel hodit a popř jak a kam to zapojit? Díky moc za každou radu ;-)

Napiš Marcovi Bartolimu.řek bych že na tu elektriku machr a navíc je taky z pv.Určitě ti poradí s tím zapojením :wink:

Svýho milovanýho 2,0 16V už nemám. Strašně mi chybí.Měl sem ho rád
Jeho foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/sedicivalvole.html
Nyní jezdím alfou 155 2,5 TD foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/alfice.html

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4 od Marco Bartoli
By to takovej problém nebyl, pokud seženeš schéma zapojení od té řídící jednotky a schémata elektroinstalace od tvého autíčka. Jinak to může být docela problém. Mohl bys nafotit tu čídící jednotku hodně z blízka a poslat mi to na mail. Bych se aspoň podíval co je zač a kolik z ní vede drátů. Pak se dá odhadnout jak jí zapojíme. Podíval bych se nato osobně, ale přez týden némam čas a na víkend už něco mám.

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #5 od Dave_Pv
To se ptám zatím do budoucnosti, jelikož auto ještě nemám ani na papírech ;-) Ale jinak vím, že když tu škatulku rozděláš, tak jsou jednotlivé piny popsány, takže by to měla být pohoda.

PS. Nebude tedy problém že je to na vzduchový centrál?

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Fiat uno 45 fire

Více
17 roků 3 měsíců zpět #6 od Marco Bartoli
Jej. To je pneumatickej? Budu si to muset celé nastudovat. Ale problém by v tom být neměl. Možná to bude i jednoduší. Budeš tam chtít i automatické zavírání oken po zamčení vozů? Pokude jo, tak máš tam jednodotikové ovládání oken nebo pro pohyb oken musíš tlačítka držet?

Více
17 roků 3 měsíců zpět #7 od Dave_Pv
Tak to ti nepovím, jelikož jsem ten alarm neviděl v akci :roll:

Ale jen aby nedošlo k nedorozumění. V té krabičce není nic pneumatickýho, to jen že to bylo zapojeno předtím na pneu. centrál :?:

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Fiat uno 45 fire

Více
17 roků 3 měsíců zpět #8 od Marco Bartoli
Jako ta řídící jednotka dříve ovládala pneu centrál a teď jí chceš využít pro ovládání lektro centrálu. Chápu to dobře?

Více
17 roků 3 měsíců zpět #9 od Dave_Pv
jo jo, přesně tak;-)

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Fiat uno 45 fire

Vygenerováno za 0.387 sekund