Škubající rafička palivoměru.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od stiglitz
Měl jsem před dvěma lety potíže - ručička palivoměru divoce škubala, hlavně na nerovnostech, vyměnil jsem palivoměr, protože tam byla probroušená dráha a dal jsem jinej, tam ta dráha byla v pořádku. Teď se ale problém objevil zase a dělá to jen když je stav paliva těsně pod polovinou - když dotankuju, je klid. Budu to muset zase rozebrat, protože tam musím furt koukat a znervózňuje mě to. :evil:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od paldous
a nemuzes nahodou udelat par fotek? celkem by me to zajimalo jak to je udelany,hlavne ta draha co se ti opotrebila,chci to taky rozebat ale nechce se mi znovu zhanet naky nahradni dily,uz sem se na to chystal ale musim si nejdriv poridit novy sk-pasky abych mohl pak nasadit naspet ty tri hadice,ty puvodny mam celkem dost rezavy

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od tommy
Mě zase hned pod pulkou rozsvěcel plovak rezervu a jak říkate taky mi kmitala ručička. Vyměnil jsem ho za nový,ale nic moc zmena,v zatačkach se ručka hejbe dost a rezerva se rozveci taky dost brzo...

1.6ie 93"

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od Marco Bartoli
mě se ručička netrhá, ale rezerva svítí od půlky.

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od stiglitz

a nemuzes nahodou udelat par fotek? celkem by me to zajimalo jak to je udelany,hlavne ta draha co se ti opotrebila,chci to taky rozebat ale nechce se mi znovu zhanet naky nahradni dily,uz sem se na to chystal ale musim si nejdriv poridit novy sk-pasky abych mohl pak nasadit naspet ty tri hadice,ty puvodny mam celkem dost rezavy

Jo, tak až na to budu mít žaludek to rozebrat, tak to nafotím.

stiglitz.
/////

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od hovi

Měl jsem před dvěma lety potíže - ručička palivoměru divoce škubala, hlavně na nerovnostech, vyměnil jsem palivoměr, protože tam byla probroušená dráha a dal jsem jinej, tam ta dráha byla v pořádku. Teď se ale problém objevil zase a dělá to jen když je stav paliva těsně pod polovinou - když dotankuju, je klid. Budu to muset zase rozebrat, protože tam musím furt koukat a znervózňuje mě to. :evil:

jo tak to mi dělalo taky a je to tim že se ti v nádrži na tom plováku nedotýká jedna z těch 2 paciček, musíš jí trošku přihnout ale bacha na to, jak jí přihneš moc , tak ti to bude proměřovat, je lepší to pak eště venku odskoušet.

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od stiglitz
To jo, ale nebude se pak víc opotřebovávat? No i když nám to asi už vydrží. Starý auta...

stiglitz.
/////

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od hovi
určitě ne , ten plíšek je stašně měkkej takže nebude kládst velkej odpor k tomu aby se to opotřebovávalo :)

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od tommy
vubec nevím o jakem plíšku mluvíte a na co ma vliv? :oops:

1.6ie 93"

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od hovi
v tom plováku je taková oporová dráha a po ní jezdí na každá straně jeden plíšek , který je spojený s tim plovákem co ukazuje hladinu nádrže , jak se jeden s tech plíšků nedotýká dráhy , tak palivoměr neukazuje ,nebo když je mezi mím a tou dráhou malinkatá mezírka a tím jak se ti houpe palivo v nádrži tak se to dotýká jen někdy a to je to že ti ta ručička pak cuká

Více
17 roků 2 měsíců zpět #11 od stiglitz
Žádný rozebírání nebude - aspoń zatím. Je od toho pokoj, možná tam byl bordel, kdoví.

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.420 sekund