čiré překrytí předních světel
17 roků 2 měsíců zpět #1
od geeny666
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
čiré překrytí předních světel vytvořil uživatel geeny666
nazdar chlapi, mám na váz zkušenější dotaz. Mohl by mi prosím někdo poradit kde bych si mohl nechat přebrousit sklo z přední světel, mám sundané abě skla a šel jsem s nimi do sklenářství a tam mi řekli že na to nemají stroje, že si mám zajít kde se brousí sklo. nevíte někde o něčem? nejlépe v okolí ostravy?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 2 měsíců zpět #2
od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: čiré překrytí předních světel
Mno pánove to by mně taky zajímalo jak to tady popisuje můj suprový kámoš geeny666 piště pište kaj se to brusíí o to6 je to moc dobrý nápad a určitě 100%realný jenom vědět kde zajít pomožte někdo kdo co vý nebo internetove stranky posilejte kde by to šlo urobit 8O budeme z geenym moc radí a určo ne jenom my no jen řekněte kde dneska seženete na típko čiré přední lampy nikde tak to je nejrealnější nápad nechat je přebrousit si hlava geeny
17 roků 2 měsíců zpět #3
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma čiré světla
napadá mě někde ve sklárnách, u mě je to nejblíž Val. Meziříčí, zkusím se zeptat kámošky.
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
17 roků 2 měsíců zpět #4
od michalkulistak
ul. 1. Máje
Frýdek-Místek
738 02
mobil: +420 603 320 087
tel: +420 558 431 213
tel./fax: +420 558 637 965
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WWW: brusirna.frydecko-mistecko.cz
Frýdek-Místek
738 02
mobil: +420 603 320 087
tel: +420 558 431 213
tel./fax: +420 558 637 965
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WWW: brusirna.frydecko-mistecko.cz
17 roků 2 měsíců zpět #5
od TooM-As
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Odpověděl TooM-As pro téma Re: čiré překrytí předních světel
lidi a neurčuje to proubroušení jak je ve skle tvar světla ?
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
17 roků 2 měsíců zpět #6
od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: čiré překrytí předních světel
no určitě půjde ale mě jde výhradně o vzhled, jsem zvyklí u tipa že to nikdy pořádně nesvítilo a když tam potom dám žárovky 80/100W tak to musi svítit i kdyby nechtělo!
17 roků 2 měsíců zpět #7
od TooM-As
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
no poud se to opravdu chystáš udělat mohl bys nafotit (např. proti zdi) jak to svíti před a po ůpravě. možná to nebude tak drastický.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
17 roků 2 měsíců zpět #8
od petr01
Odpověděl petr01 pro téma Re: čiré překrytí předních světel
tady je jedna stranka kde to dělaj
www.xenony.kvalitne.cz/showpage.php?name=cira_optika
www.xenony.kvalitne.cz/showpage.php?name=cira_optika
17 roků 2 měsíců zpět #9
od michalkulistak
no jo, ale když tohle uděláš u xenonu a nedej bože u bixenonu, tak při pohledu do takových světel v noci oslepneš. ono to stačí když proti tobě jede auto s takovýma světlama bez ůpravy. u tipa to není špatný nápad ale co to fakt udělá se světlem
17 roků 2 měsíců zpět #10
od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: čiré překrytí předních světel
brusírna ve frýdku nějak nereaguje na mé maily takže na mě serou! a ten druhý odkaz na ty xenony není zlí ceník viz věta cena podle velikosti je taky nadherná abych jim to neposlal do prahy a pak to pošlou zpět a budou chtít 3000,- to bych se na to mohl vysrat
17 roků 2 měsíců zpět #11
od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: čiré překrytí předních světel
jo ja jsem skusil taky poslat dotaz do fridku a nikdo nic. ono to vypada fakt originalně, podle těch fotek co jsem vyděl. přemyšlim jestli by to neudělal nějaky sklenař, nějaka mala firma ale nikdo mě nenapada.
Zajimalo by mě jak by to svitilo se 100W s imitaci xenonu, už teď to sviti slušně. ale ten efekt na stare plechovce by mohl byt fakt dobrý, obzvlašť když na tipko se čira optika neděla. Ještě by mě zajimalo jak udělat čirou optiku do zadu. mě napada nechat udělat s čireho plexi, ale jak udělat barevne kryty na žarovky ať se časem nevyškvaři?
Zajimalo by mě jak by to svitilo se 100W s imitaci xenonu, už teď to sviti slušně. ale ten efekt na stare plechovce by mohl byt fakt dobrý, obzvlašť když na tipko se čira optika neděla. Ještě by mě zajimalo jak udělat čirou optiku do zadu. mě napada nechat udělat s čireho plexi, ale jak udělat barevne kryty na žarovky ať se časem nevyškvaři?
17 roků 2 měsíců zpět #12
od TooM-As
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
mám jen malej dotaz , jakou má tohle téma spojitost s benzínovýmy motory?
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
17 roků 2 měsíců zpět #13
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: čiré překrytí předních světel
Žádný :total: a proto to přesunu
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
17 roků 2 měsíců zpět #14
od vavra
Tak to teda sam nevim
17 roků 2 měsíců zpět #15
od vavra
Tak jsem psal email do toho fridku.
A odpověď je nasledujici:
Dobrý den,
1. Zkráceně - Bohužel takovéto služby neposkytujeme.
2. Obšírněji - Abych vůbec mohl posoudit, zdali by váš požadavek šel vyřídit, potřeboval bych mnohem více informací ... tzn:
a) nějaký nákres (+ v ideálním případě fotografii), abych určil jaké kotouče na nařezání, jemnění a leštění by byly potřeba),
b) přibližné stáří skla, a druh požití - auto, baterka apod. (tzn. určit jaké má sklo složení a jak dlouho sklo odolávalo např. povětrnostním vlivům) - sklo zahříváním a schlazováním, vystavením vodě apod. mění své vlastnosti,
c) jestli je sklo kalené, nebo polokalené v důsledku vlivů (písm b).)
d) hustota a hloubka vroubkování
atd.
V případě, že by technologicky bylo možné sklo podle požadavku zbrousit, cena by v každém případě byla X-násobně vyší než vyrobit vámi požadovaný výrobek na zakázku v nějaké menší sklárně.
Podle mého střízlivého odhadu by broušení tj. (neřezávání, srovnávání, jemnění, leštění a leštění do vysokého lesku) stálo neracionálních 10.000,- Kč.
S pozdravem Těšínský
Brusírna skla, výroba zrcadel, v.o.s.
A odpověď je nasledujici:
Dobrý den,
1. Zkráceně - Bohužel takovéto služby neposkytujeme.
2. Obšírněji - Abych vůbec mohl posoudit, zdali by váš požadavek šel vyřídit, potřeboval bych mnohem více informací ... tzn:
a) nějaký nákres (+ v ideálním případě fotografii), abych určil jaké kotouče na nařezání, jemnění a leštění by byly potřeba),
b) přibližné stáří skla, a druh požití - auto, baterka apod. (tzn. určit jaké má sklo složení a jak dlouho sklo odolávalo např. povětrnostním vlivům) - sklo zahříváním a schlazováním, vystavením vodě apod. mění své vlastnosti,
c) jestli je sklo kalené, nebo polokalené v důsledku vlivů (písm b).)
d) hustota a hloubka vroubkování
atd.
V případě, že by technologicky bylo možné sklo podle požadavku zbrousit, cena by v každém případě byla X-násobně vyší než vyrobit vámi požadovaný výrobek na zakázku v nějaké menší sklárně.
Podle mého střízlivého odhadu by broušení tj. (neřezávání, srovnávání, jemnění, leštění a leštění do vysokého lesku) stálo neracionálních 10.000,- Kč.
S pozdravem Těšínský
Brusírna skla, výroba zrcadel, v.o.s.
Vygenerováno za 0.519 sekund