pomoc s palubovkou

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od vachi
pomoc s palubovkou vytvořil uživatel vachi
ahoj,
mám problémek s digi palubovkou, a ten je, že když zapnu klíček a mám vypnutá světla, tak mám palubovku normálně podsvícenou vše je krásně vidět, ale jakmile zapnu světla, tak mi zhasne podsvícení otáček, rychlosti, teploty atd.... ovšem kontrolky jako olej, ruční brzda, otevření dveří atd jde normálně :( mám fiat tipo 1,6 ie

moc děkuji za odpověď :roll:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: pomoc s palubovkou
no tak na to je tam vlevo tlačítko a tušim že je na něm nakreslený sluníčko....ale dost často už tyto tlačítka nechodí nebo chodí tak jako mě jak se jim zachce...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od vachi
Odpověděl vachi pro téma ...
oki díkes...to jsem zkoušel ale jen mačkat rychle zítra to zkusím znovu :) ..... a potom ještě zkusím vyměnit celou přístrojovku a když to nepůjde tak se půjdu zastřelit :-D ale dostává mě to, že když mám vypnutý světla tak to jde a když je zapnu tak to zhasne :lol:

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od vachi
kdyžtak ale prosím pořád pište Vaše rady uvítám vše :)

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma palubovka
měl jsem ten samý problém, navíc mi taky nefungovalo to sluníčko, vyměnil jsem palubku a jde to jak má. jenže dodneška nevím proč to pohasínalo

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: pomoc s palubovkou
je to jednoduche, ak zapnes svetla, tak palubka si mysli ze je tma a preto sa nastavi na tlmene osvetlenie, aby ti to nevytlacilo oci pri dlhej ceste v noci, ten jas sa nastavuje tym tlacitkom krokovo, ak to krokovanie nefunguje moze byt studeny spoj vo vnutri pristrojovky na stabilizatoru pre ziarovky.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: pomoc s palubovkou
nema to byt nahodou tak že: Když nesvitiš tak sviti jen čiselniky atd. pěkně a jasně. A když rosvitiš světla tak se čiselníky stmavi a rozsviti se okoli těch okynek? A pak si tim krokovnikem jen zviraznuješ ty čiselniky, nikoli celi displej. Mi to tak nějak fungovalo.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #8 od vachi
Odpověděl vachi pro téma ..
tak nevím :-) vyzkouším všechno co půjde :-D teď jdu na to a pak napíšu jak sem pochodil :lol: díkes

Více
18 roků 1 měsíc zpět #9 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: pomoc s palubovkou
Taky jsem s tim měl problém, že mi ty tlačítka nefungovaly......stačilo palubku rozdělat, jak tam jsou ty gumové membrány pod tlačítky jsem opatrně oddělal a pod nimi jsou taková kolečka z vodivé gumy. Ty kolečka byly něčim pookrytý nějakym sajrajtem a taky na palubovce ty kontakty byly zaoxidovaný, stačilo očistit a chodí to zase normálně.

Jinak mě ta zhasíná normálně, zhasíná a rozsvící celá palubka stejně, jen kontrolky svítí stále stejně bez ohledu na intenzitu podsvětlení palubky :wink:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
18 roků 1 měsíc zpět #10 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: pomoc s palubovkou

nema to byt nahodou tak že: Když nesvitiš tak sviti jen čiselniky atd. pěkně a jasně. A když rosvitiš světla tak se čiselníky stmavi a rozsviti se okoli těch okynek? A pak si tim krokovnikem jen zviraznuješ ty čiselniky, nikoli celi displej. Mi to tak nějak fungovalo.

nie takto to nema byt, ale tak ako som pisal vyssie.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
18 roků 1 měsíc zpět #11 od vachi
:lol: tak sem se na to podíval.........a teď když zapnu světla tak se mi km/h atd. vypne úplně :lol: předtím mi to aspon fungovalo ale nebylo podsvícený, ale teď to zhasne tak, jako kdybych tam ani neměl klíček :D víte co myslím? :-D

Více
18 roků 1 měsíc zpět #12 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: ...

:lol: tak sem se na to podíval.........a teď když zapnu světla tak se mi km/h atd. vypne úplně :lol: předtím mi to aspon fungovalo ale nebylo podsvícený, ale teď to zhasne tak, jako kdybych tam ani neměl klíček :D víte co myslím? :-D

No tak to je docela zásadní problém :lol:
Mohu se zeptat, co jsi s tím dělal a nebo to přestalo samo :?:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
18 roků 1 měsíc zpět #13 od vachi
už to funguje :D dnes jsem sním jezdil a vše svítí jak má :-) paráda dík za pomoc :-)

PS: problém byl v chycený a zabordelovaný :-D kostře pod AKU :-) - vyčistil a svítí to ;-)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #14 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: pomoc s palubovkou

je to jednoduche, ak zapnes svetla, tak palubka si mysli ze je tma a preto sa nastavi na tlmene osvetlenie, aby ti to nevytlacilo oci pri dlhej ceste v noci, ten jas sa nastavuje tym tlacitkom krokovo, ak to krokovanie nefunguje moze byt studeny spoj vo vnutri pristrojovky na stabilizatoru pre ziarovky.

...aj tak mi to príde blbé že to stlmuje samo ked zapnem svetlá,lebo ked už bude celoročné svietenie a budem svietit v lete za slnca tak nebudem vidieť nič.A ani tým tlačítkom sa nedá dostať na takú intenzitu ako pri vypnutých svetlách...a preto sa pýtam či sa to dá urobiť tak aby to nestlmovalo...pls

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 0.070 sekund