Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
17 roků 1 měsíc zpět #1
od chamelion
Asi Tempra no...
1.8 SLX 77kw, kůže kam se podíváš Elektrika jakbysmet...
Dá se nastavit rychlost stírání stěračů? vytvořil uživatel chamelion
Lítaj mi přední stěrače jak vzteklí psi i na nejnižší rychlost - ne že by mě to nějak prudilo, ale místo aby to stíralo, tak to spíš už vodu ze skla rozhazuje kolem a tudíž efekt stěru není takový...a navíc mi to utrhává gumičky ze stěračů :total:
Jde to vůbec nastavit nebo je tam třeba jiný motorek nebo já nevim...díky
Jde to vůbec nastavit nebo je tam třeba jiný motorek nebo já nevim...díky
Asi Tempra no...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 1 měsíc zpět #2
od paldous
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Odpověděl paldous pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
packa ma celkove 5 variant- cyklovani pomale,cyklovani rychle- obe nastavis otocne na pacce, nepretrzite pomale, nepretrzite rychle-to nastavis pohybem packy dolu a pak kdyz do ni jen trochu tuknes nahoru tak to setre jednou, jinak asi mas zapnute rychle stirani,kdy si to auto koupil? stihl si se s nim uz seznamit? nejlepsi je kdyz mas partaka,ten ti leje vodu na okno pripadne hadici ze studny,pak se s tou pravou packou za volantem skus trochu pohrat, na to prijdes, ma pohyb nejen nahoru a dolu ale na ni je jeste otocnej prepinac, ja jsem ze zacatku mel taky trochu problem na to prijit, ale pak uz to bylo v poho, treba jenom vyskouset.....
17 roků 1 měsíc zpět #3
od chamelion
Asi Tempra no...
Odpověděl chamelion pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
Tak teď si připadám jako naprostej hňup 8O Přešel sem na fiata z feldy a ta měla stěrače jen ve třech různých rychlostech a konec, žádný točení páček atd. Tempru mám dva týdny a zatim sem neměl moc čas něco zkoumat právě, proto když se mi něco nezdá, radši se hned ptám...
Díky teda za info, hned jsem zas chytřejší. Beztak si na to auto budu muset zvykat dýl asi...nějak mi to nesedí pod ruce zatim.
Díky teda za info, hned jsem zas chytřejší. Beztak si na to auto budu muset zvykat dýl asi...nějak mi to nesedí pod ruce zatim.
Asi Tempra no...
17 roků 1 měsíc zpět #4
od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
jo ja taky presedlaval na tipo z fiatu 128 a to bylo o necem uplne jinem,ale ted kdyz jsem si uz navyk tak bych uz nemenil,leda ze neco novejsiho....
17 roků 1 měsíc zpět #5
od Larin
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
Odpověděl Larin pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
a nemyslíš náhodou ne cyklovač, ale rychlost s jakou se samotny stěr provádí? Taky sem si toho všiml, ale po čase mi to přijde normální, ale když koukám na červené tak stírají jiné auta o poznání pomaleji, nemyslim cyklovač, ale samotný stěr. Ale od doby co jsem si sehnal kalsicky ramena na stěrače, je mi to celekm jedno, ty novy těžký ramena po faceliftu od 1993 navrch sou k ničemu. a ta rychlost stěru + jejich vaha = stěrač mi uletěl cely, takže kalsicky rminka a je klid, na vrakači, nebo tady by je měl mit určitě někdo na skladě.
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
Méně
Více
17 roků 1 měsíc zpět #6
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
Na klasický ramínka navíc můžeš přidělat listy ala Aerotwin a to je teprve kvalita stírání...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
16 roků 6 měsíců zpět #7
od bjukemen
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
...ale furt som sa nedozvedel ako spomaliť ten pohyb aby to nestieralo tak ako blbé...vôbec mi to nestiera a gumičky mám potrhané za dva mesiace...mám dať pred motorček nejký odpor aby som to spomalil alebo ako
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
16 roků 6 měsíců zpět #8
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
Tak si to předělej jako to měla V3Ska, dej si tam kliku a hejbej s ní rukou a rychlost bude podle chuti
ne je fakt, že to lítá jako splašený, včera mi stěrač přeletěl přes okno a gumu, zůstal viset za sloupek a už se nevrátil, teď s nim hejbu jak chci, asi se semlel tisícíhran
ne je fakt, že to lítá jako splašený, včera mi stěrač přeletěl přes okno a gumu, zůstal viset za sloupek a už se nevrátil, teď s nim hejbu jak chci, asi se semlel tisícíhran
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
16 roků 6 měsíců zpět #9
od bjukemen
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
...zajtra tam vletujem odpor a do motora budem púštať len 10V a bude to hadam dobre...už ma to riadne štve že to tak liece
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
16 roků 6 měsíců zpět #10
od BlackJack
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
Pohyb páčkou nahoru - rychlé jednonásobné setření
Pohyb o jeden stupeň dolů - pomalé stírání
Pohyb o dva stupně dolů - rychlé stírání
* existují 2 mezikroky mezi rychlým a pomalým stíráním - pomocí krajního věnečku lze nastavovat úroveň stírání
Pohyb o jeden stupeň dolů - pomalé stírání
Pohyb o dva stupně dolů - rychlé stírání
* existují 2 mezikroky mezi rychlým a pomalým stíráním - pomocí krajního věnečku lze nastavovat úroveň stírání
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Méně
Více
16 roků 6 měsíců zpět #11
od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
Já teda nemám dvourychlostní stírání, jen cyklovač - 3 délky "mezery" a plný kotel. Dvě rychlosti co mají škodovky nemám...
Zatím mi to funguje ke spokojenosti.
Ten odpor musíš dát aspoň jako je ve ventilátoru, jinak se ti hned přepálí, motorek má dost výkon
Zatím mi to funguje ke spokojenosti.
Ten odpor musíš dát aspoň jako je ve ventilátoru, jinak se ti hned přepálí, motorek má dost výkon
16 roků 6 měsíců zpět #12
od rs
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Odpověděl rs pro téma Re: Dá se nastavit rychlost stírání stěračů?
Taky jsem si to myslel po precteni te moznosti snizeni napajeni srazecim odporem,ale jak mi vyslo z vypoctu nijak moc vykonny odpor nebude potrebovat.
Jen tak pro zajimavost pro snizeni napajeni na 10V bude potrebovat 2ohmovy odpor pri predpokladanem odberu 2A(to bych bral jako strop ,felicie ma 1.5A jiny udaj stitkovy jsem tak rychle nenasel).No a z ubytku napeti na odporu mi vychazi ztratovy výkon 8W,coz neni nic co by se nedalo bez problemu koupit.Treba v gm elektronic za cca 10kc,ikdyz koukam ze hodnotu 2.2ohm nemaji,ale maji 1ohm tak slozit 2 do serie alespon se budou lepe chladit.
Radek
Jen tak pro zajimavost pro snizeni napajeni na 10V bude potrebovat 2ohmovy odpor pri predpokladanem odberu 2A(to bych bral jako strop ,felicie ma 1.5A jiny udaj stitkovy jsem tak rychle nenasel).No a z ubytku napeti na odporu mi vychazi ztratovy výkon 8W,coz neni nic co by se nedalo bez problemu koupit.Treba v gm elektronic za cca 10kc,ikdyz koukam ze hodnotu 2.2ohm nemaji,ale maji 1ohm tak slozit 2 do serie alespon se budou lepe chladit.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Vygenerováno za 0.475 sekund