Potkávací světlo a blinkr - problém

Více
17 roků 1 měsíc zpět #1 od Pavlos2004
Mám problém ( jak jinak ). Elektrika si se mnou hraje na slepou bábu. A to doslova. Nejdřív mi přestal fungovat pravý boční blinkr na blatníku. Vyměnil jsem žárovku za 100% dobrou a stejně nefunguje. No a včera mi přestalo jít levé potkávací světlo. Vyměnil jsem žárovku i patici za novou a nic. Dálková svítí ale potkávací ne. Co s tím ?

FIAT Tipo 1,6 i SX - 1993 - 198000 km
Koupím Tempru SW 4x4 v dobrém stavu

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #2 od scherer012
skontroluj si prívodné káble, či nie sú zaoxidované, alebo odpálené koncovky....

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3 od Pavlos2004
OK. Zkusím ještě prostříknout konektor blinkru Kontaktolem. Ale ta přední lampa má novou patici. A kabely vedou z husího krku. Kde mám tedy překontrolovat napojení ?

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma tipo
Zkontroluj páčku,nebo jestly máš tak vyměn na blinkry,mě za měsíc odešly 2 páčky.

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od Pavlos2004
Odpověděl Pavlos2004 pro téma Re: tipo

Zkontroluj páčku,nebo jestly máš tak vyměn na blinkry,mě za měsíc odešly 2 páčky.

Problém je v tom, že pravý zadní i přední bliká. Jen ten boční ne.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od Dresik
Kostra a konektory!! Také mi neblikal boční. Vytáhnul sem ho a rozpojil konektor a porádně očistil od oxidace a funguje vesele dál:)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma blinkr
Aha já myslel že ti přední nebliká,no tak u toho bočního zjisti jestly ti tam jde štáva.A pokud ne tak zjistit kam jde,většinou to je jen kostra.

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od tomakecTD

Kostra a konektory!! Také mi neblikal boční. Vytáhnul sem ho a rozpojil konektor a porádně očistil od oxidace a funguje vesele dál:)

presne tak,u me na tipu kdyz neco neslo tak vzdy v tom byl nakej kontakt..me zlobily predni blinkry...staci nastrikat silikonem a pak to blika jak ma :wink:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od stiglitz
Já měl konektory k bočním taky plný zelenýho hnusu, odrbal jsem to a nakonzervoval, tam se dostává dost bordelu a není to chráněný. Jiná potíž tam nebude.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od tom.podluzak
jo jo taky jsem s tim bojoval problem byl v tom konektoru :wink:

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od bery1970
to můžu potvrdit.schodou okolností jsem to zrovna dneska dělal a taky pravej boční.kromě bordelu a oxidace doporučuju ještě přitáhnout svorky v konektoru a nebo je rovnou vyměnit.taky jsem to očistil a prostříknul,ale jak jsem s tím zahejbal chvilku blikal chvilku ne.takže přitahuj.nejvíc jsem se natrápil,když jsem nasazoval tu gumovou ucpávku kolem káblíku,je to v takovým blbym místě u kloubu kapoty nakonec mi spadla dolů do blatníku :oops: takže pokud máš dost dlouhej ten káblík řeš to jen přes blatník :wink:

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
17 roků 1 měsíc zpět #12 od IceTipo
ja tento problem uz nemam po tom co mi nejake hovadko ty blinkry ukradl v noci pred barakem na sidlisti(byli moc pekne z jineho auta cire resp. kristalove) ale ja bych asi resil tak nez se stim nejak mc trapit tak bych radeji natahl nove dratky z predniho blinkru na ten bocni a bude ti to zase fungovat.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #13 od Pavlos2004
Díky všem. Tak ten boční blinkr byl kontakt. Prostříknul jsem ho Kontaktolem, nasadil zpátky a vesele bliká. Ale ta levá přední H4 svítí jen jako dálková. Sundal jsem obě kostry , očistil a stejně nic. Možná to bude v pojistce, protože mi přestal fungovat i šíbr. Zjistil jsem to až včera ( je přece jenom zima ), když jsem zkoušel všechnu elektriku v autě.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #14 od Rossy
Šíbr nemá s tím světlem nic společného.Pojistka to,ale být může,protože každé světlo /parkovačka,tlumený i dálkový/má svou pojistku.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #15 od Pavlos2004

Šíbr nemá s tím světlem nic společného.Pojistka to,ale být může,protože každé světlo /parkovačka,tlumený i dálkový/má svou pojistku.

Šíbr má společnou pojistku (25) se zadním stěračem. Měnil jsem zadní dveře - manželka něco převážela a bylo to trošku větší = sklo v :ass: . No a borec co mi to dělal tak při zapojování zadního stěrače odpálil pojistku . :evil:

Vygenerováno za 0.474 sekund