Motorek od centrál.zamykání

Více
17 roků 3 týdnů zpět #1 od Weka
Motorek od centrál.zamykání vytvořil uživatel Weka
Mám zámek s centrálem na tipo ale nevím jestli je tam stejný motorek jako u toho na Tempru....víte to někdo?????

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 týdnů zpět #2 od skvelejmira
A ja furt myslim ze jo

ahoj

Více
17 roků 3 týdnů zpět #3 od Weka
Hele mistře nepleť se do toho.checht...teď se bavím o motorku a ne o celém zámku :lol:

1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
17 roků 3 týdnů zpět #4 od skvelejmira
JOJO,uz mlcim

ahoj

Více
17 roků 3 týdnů zpět #5 od vavra
Ja myslim že jo když jsou cele dveře stejne, tak snad i ten motorek

Více
17 roků 2 týdnů zpět #6 od Weka
to je možné,ale zámek ve dveřích je jiný než na tipo...

Více
17 roků 2 týdnů zpět #7 od majster
tak pozor, aj v tipe su rozne zamky, v zavislosti od roku vyroby, cele zamky sice pasuju, ale motorky su rozne, ale-- ak mas motorek vo vnutri, tak su rovnake.
mam doma zamky do tipa, a su tri druhy pohonov, jeden ma motorcek vonku, takze nemusi sa rozoberat zamok pri oprave motora, a dve su s motorom vo vnutri, predne a zadne su rozne ale motor je vo vnutri a motorceky su rovnake.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 2 týdnů zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma motorek od centrál.zařízení
toje pravda bohužel nezůstali jen u centálů(co zrovna měly po ruce-na skladu tak to montovaly na lince) mám zkušenost se staréry(MagnettiMarelli,Bosch-Germany,Bosch-Spain:uposledních dvou je rozdíl v kvalitě uložení planet.koleček a tím i samotné délce.)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 2 týdnů zpět #9 od vavra

tak pozor, aj v tipe su rozne zamky, v zavislosti od roku vyroby, cele zamky sice pasuju, ale motorky su rozne, ale-- ak mas motorek vo vnutri, tak su rovnake.
mam doma zamky do tipa, a su tri druhy pohonov, jeden ma motorcek vonku, takze nemusi sa rozoberat zamok pri oprave motora, a dve su s motorom vo vnutri, predne a zadne su rozne ale motor je vo vnutri a motorceky su rovnake.

Jo to mam i ja, v levich dveřich mam moterek v zamku a v pravich je mimo zamek

Více
17 roků 2 týdnů zpět #10 od vavra

to je možné,ale zámek ve dveřích je jiný než na tipo...

Tak to nevim, ale ode mě jeden chlap bral dveře s TIPA na tempru, měnil to u mě před garaži a ty stare mi nechal do šrotu, nasadil to i ze zamkem, sešteloval, zabouchl a jel. jenom vyměnil kliku u řidiče kvuli kličku.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #11 od Weka
Tak v tom případě ale neměl centrál a nebo měl jiný rok výroby než mám já...jinak to není možné nepasovali by mi tam ty táhla...

Více
17 roků 2 týdnů zpět #12 od vavra
Je to možne. Ty dveře s te tempri už nemam, jsou ve šrotu. Jinak bych se na to koukl.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #13 od Weka
dnes jsem rozebítal zámek s tipa,ale nějak ho nemůžu rozdělat...u mého tempráckého stačí 3šroubky a tam to ještě někde drží.nevíte jak na to?? :?

Více
17 roků 2 týdnů zpět #14 od petr1978

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 týdnů zpět #15 od majster
retr smekam pred tebou vynikajuca praca.
par centralov som uz opravil ale po tvojom dokumente to zvladne aj lavak.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Vygenerováno za 0.493 sekund