autobaterie 72 Ah
17 roků 2 týdnů zpět #1
od cenda
autobaterie 72 Ah vytvořil uživatel cenda
Mám Octavia r.v. podzim r.2000/model r.2001/ 1,9 TDI 66KW/.Pořád původní baterie 72 AH/zřejmě BOSCH?/.To znamená 7rok.Moc nejezdím/110 tis.Km/ a baterii jsem zapínal na konservátor baterii/denní úbytek cca 1% je dobíjen/.Baterie je v pořádku,startování bezproblémové,ale obávám se,že ta výdrž je příliš dlouho a že může ze dne na den zradit.Mám být v klidu, nebo raději preventivně ji nahradit novou? Pokud ano jakou značku pro tento vůz? Děkuji za vaše připomínky-názory.Čenda.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 2 týdnů zpět #2
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: autobaterie 72 Ah
Mrkni se tady po fóru pořádně, určitě najdeš téma co se zabýva přímo baterkama. Mám na mysli značku, životnost, atd...
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Méně
Více
17 roků 2 týdnů zpět #3
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: autobaterie 72 Ah
a kdyz se mrknes poradne tady na tomto foru tak zjistis ze nemame ochcavie :rock: :rock: :rock:
jinak co se tyce zrady tak te muze zradit baterka i mladsi, jezdil jsem autoskolu a zradila me rok a pul stara baterka v krizovatce kdyz zakovi zdechlo auto
jinak co se tyce zrady tak te muze zradit baterka i mladsi, jezdil jsem autoskolu a zradila me rok a pul stara baterka v krizovatce kdyz zakovi zdechlo auto
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
17 roků 2 týdnů zpět #4
od Freedom
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Odpověděl Freedom pro téma Re: autobaterie 72 Ah
no mě zradila baterka a to jí tam mám asi tak 2 měsíce....
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
17 roků 2 týdnů zpět #5
od BlackJack
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Odpověděl BlackJack pro téma Re: autobaterie 72 Ah
Mně se jednou přes noc vybila, tak jsem ji dal nabít ale předtím se někdo hrál s nabíječkou a prohodil kontakty a došlo k přepólování a ta baterka měla cca půl roku
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Vygenerováno za 0.321 sekund