Palubka AGT za DGT
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
učite by to neišlo ine napajace zbernice a ak ťa môžem varovať nechaj si analog pretože na tej digi cez den najme v lete nič neuvidiš!!!
bohužel nesuohlasím. přístrojovky (jak analog tak digi) jsou mezi sebou záměný. !!! OVŠEM !!! je potřeba přeletovat konetory protože analog používá jiné konetory než digitál . Dále je změna okolo tachometru. analog má náhon a digitál má čidlo.
jinak barvy kabelů naprosto sedí jen je potřeba sehnat shéma konetorů analogu a digitálu . a zde v článkách je pro analog v češtině. já jsem si pro svou potřebu počeštil (na papír) i digitál konetory. pokud bude zájem přepíšu to a postnu to sem.
sám jsem přestavoval digi na analog (2.0 16V). jsem elektronik takže to pro mě nebylo pouze letování kabelů ale i objasnění funkcí přístrojovky.Takže jsem např. již nepotřebný kabely pro čidlo rychlosti použil pro čidla teploty a tlaku oleje, jelikož protahovat kabely z motoru do onteriéru je opruz.
Jinak analog je opravdu čitelnější za světla (sluníčka) ale i digitál má svý kouzlo. .. a nechrastí v něm hodiny:D (mě rámusí strašně a ještě jsem se nedostal k jejich vyčištění a promazání)
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
též nesouhlasím v létě sní nemám problem,vídím vždy co potřebujiučite by to neišlo ine napajace zbernice a ak ťa môžem varovať nechaj si analog pretože na tej digi cez den najme v lete nič neuvidiš!!!
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT
STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
momentálně mám taky analog otáčkoměr, protože mi ten digi vytekl display na digi, chci koupit jinou palubku a přehodit to
Tak dej pak vedet jak si dopadl s tou novou palubkou...
momentálně mám taky analog otáčkoměr, protože mi ten digi vytekl display na digi, chci koupit jinou palubku a přehodit to
Tak dej pak vedet jak si dopadl s tou novou palubkou...
Jo určitě dám, uvidíme jestli tu bude v pátek nebo už ve čtvrtek