El. zrcatka

Více
18 roků 2 dní zpět #16 od codexx
Odpověděl codexx pro téma Re: El. zrcatka
Koupit se da samotny sklo a nestoji moc, akorat tim vyhrejvanim si nejsem jisty:( Bojim se za ne Tipaky se vyhrivani nedelalo. Ale mozna je to kompatibilni se zrcatky z Cromy. Kdyztak me nekdo doplnte, tahle fakt nevim.
Jinak na ty plastovy patici je to prilepeny nejakou lepici paskou nebo necim takovym. Kazdopadne rozebrat se da velmi lehce, akorat musis pouzit horkovzdusnou pistoli a nahrat to.

Lancia Kappa SW 20VT

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 dní zpět #17 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: El. zrcatka
sklo je vždycky jen sklo, pokud chceš vyhřívaný, tak musíš koupit celé zrcátko. Sklo stálo kolem 200,-

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 1 den zpět #18 od skypan
Odpověděl skypan pro téma El.zrcátko

jo já ho taky rozebíral . bohužel zrcátko prasklo .. nevíte jestli se dá koupit nový (vyhřejvaný) ?

taky ptřebuju na levou stranu(výhřev zrcadlo,nevíte?)
jinak pro Bafunáka-taky dobře nééé?-zachránil si sklo,jinak to teda funguje????

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
18 roků 1 den zpět #19 od Dvoři
Odpověděl Dvoři pro téma Re: El. zrcatka
jo sklo je v poho ono byla otázka času kdy by mi vypadlo při jízdě prtože už se v tom asi nikdo hrabal a byl tam natlačenej nejakej silikon ale horší je že jak jsou tam ty dva závity v tom kolečku tak ten jeden co šteluje nahoru a dolu tak je napul ulomenej je tam jen půlka jakoby tý matky.. to je asi na výmenu co?

bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw

Více
18 roků 1 den zpět #20 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: El. zrcatka
Kdyby jste někdo sháněl ty vyhřívaný skla do zrcátek, tak jedna z možností:
www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=1262

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
18 roků 8 hodin zpět #21 od skypan
Odpověděl skypan pro téma el. zrcátka

Kdyby jste někdo sháněl ty vyhřívaný skla do zrcátek, tak jedna z možností:
www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=1262

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 11 měsíců zpět #22 od Dvoři
zavity v tom zrcátku jsem opravil a zrcátko přilepil silikonem a drží jako bej :D jen se mu nechce nahoru a dolů :(

Více
17 roků 11 měsíců zpět #23 od michal_tipar
silikon je na prd, protože nedrží na plastové podložce, poprvé sem to tak taky lepil a když jsem pod to při sundávání zlehka nastrčil šroubovák tak to upadlo uplně samo, oboustranka nešla proti tomu vůbec dolů. Počítám kdybych dostal ránu na zrcátko tak to sklo přilepený silikonem vypadne...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
17 roků 11 měsíců zpět #24 od Dvoři
Michale-tipari máš pravdu dnes jsme jel a koukal jsme do zrcatka klepalo se jako blázen tak jsme na nej sahnul a vypadlo mi do ruky :evil: nevim jak tam přilepim oboustranou lepenku když to tam mam na tom kloubu podle mě to nemůže udržet ne?

Více
17 roků 11 měsíců zpět #25 od skypan
Odpověděl skypan pro téma el. zrcátka

Michale-tipari máš pravdu dnes jsme jel a koukal jsme do zrcatka klepalo se jako blázen tak jsme na nej sahnul a vypadlo mi do ruky :evil: nevim jak tam přilepim oboustranou lepenku když to tam mam na tom kloubu podle mě to nemůže udržet ne?

kdyš obě dosedací plochy patřičně vyčistíš a odmastíš tak jak(přez oboustranné lep.pásky)jako beton

Více
17 roků 11 měsíců zpět #26 od Dvoři
jenže já tam žadný plošky nemám :D je to zasazeny v takovím půlkruhu takže plošky jsou kulatý a ještě k tomu jsou dost malý 8O takže koupim asi nakej pořádnej silikon a snad to bude dobrý no

Více
17 roků 11 měsíců zpět #27 od michal_tipar
hmm tak já tam mám kruhovou patu o průměru takových 7cm na to se lepí to sklo zrcátka. Prodávají oboustrannou lepící "pásky" ve formátu tuším 20x15 cm cca 2mm tltoušťky z toho jsem odstřihl potřebný čtverec nalepil na sklo a s tím pak opatrně na tu patku. Nejhorší je to vystředit aby se to nikde neopíralo, lepidlo lze snadno posunout tohle jak chytne tak drží...
Pokus to chceš lepit lepidlem, tak si na to kup polyuretanové lepidlo, to drží na plastech na rozdíl od silikonu.

Vygenerováno za 0.058 sekund