Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
- TommyAngelo
- Autor tématu
18 roků 4 dní zpět #1
od TommyAngelo
Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč???? vytvořil uživatel TommyAngelo
Mno panove mám problem svití mi dobýjeni ale jenom trošičku ne uplně když startujete a pak zhasne jak nastartuju tak zhasne ale trošičku prosficuje 8O ale nikde mně to zatím nenechalo a mám nový altik z repasovaný řemen jsem zkoušel napínat ale došel jsem k tomu že už ho nenapnu proto že je už na dorazu te kolejnice tak že nic a řemen je novy
tak že nevím ale někdy v letě jak jsem nastartoval tak někdy si propisknul tak asi to fakt bude tím řemenem a kontakty jsem už čistil aji ten +sový tak nevím no
doufám že nemusím kupovat další altik nebo mněnit diody nebo uhlíky
8O
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 4 dní zpět #2
od alain
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Odpověděl alain pro téma Re: Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
Asi bych nejdřív změřil jestli to dobijí a potom mrknul na konektor ten placatý na altíku.Ale asi bych to viděl na altík,i když ho máš repasnutý.Taky se mi to stalo že přijel chlapík a taky měl repasnutý altík týden a odešel tak sem ho odvezl ke kamošovy co to repasuje.První vyzkoušel na stolici a byl kaput tak vyměnil diod.můstek a altík jede už pěkně dlouho.
No a právě že mu to dělalo to samé slabě svítilo dobijení když motor nejel a jak jel tak to prosvěcovalo bylo vidět jen ve tmě.
No a právě že mu to dělalo to samé slabě svítilo dobijení když motor nejel a jak jel tak to prosvěcovalo bylo vidět jen ve tmě.
18 roků 4 dní zpět #3
od bery1970
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
nemělo by po nastartování přepnout relé
: asi blbost.
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
18 roků 4 dní zpět #4
od alain
Odpověděl alain pro téma Re: Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
Tam žádné není je tam elektronický regler který se nedá opravit jen vyměnit .Půjčit si od někoho a vyzkoušet ten reglér.
18 roků 4 dní zpět #5
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
Hele zkus se podívat na jinou diskusi, už se to tady řešilo. Možná že tam někdo naněco přišel
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
18 roků 1 den zpět #6
od Zerzan
FIAT TEMPRA 1.8 iE SLX 77 kW rv.94 95 000 km.
Odpověděl Zerzan pro téma Re: Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
Jednou když jsem jel na služebku ze Svitav do Brandýsa Felici, tak mi hned ve Svitavách slabounce svítila kontrolka dobíjení.Myslel jsem,že to nebude tak moc vadit.No dojel jsem do Brandýsa a tam auto zhaslo.Musel jsem se nechat odtahnout do servisu a tam zjistili, že v alternátoru uplně chybí jeden uhlík (jako kdyby tam nikdy nebyl), nevím jak je to možný ale bylo to tak, sám jsem to viděl. (jen pro doplnění chci říct, že jsem se pak pozdějc dozvěděl, že kontrolka takhle sem tam slabě svítila už asi měsíc předem)
FIAT TEMPRA 1.8 iE SLX 77 kW rv.94 95 000 km.
18 roků 11 hodin zpět #7
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Odpověděl majster pro téma Re: Sviti dobýjení ale jenom trošku pročččč????
o dobijani je toho viac, ja som v jednom vlakne daval link na navod ako odmerat regler mimo alternatora.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Vygenerováno za 0.052 sekund