svietia mi stopky
18 roků 4 dní zpět #1
od GIZMO16
Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence
svietia mi stopky vytvořil uživatel GIZMO16
na digitalnej palubovke mi dosť často začnu svietiť stopky a ja vobec neviem,čo to znamena.Viete niekto,čo to je????,
Terchova-Nizne Kamence
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 4 dní zpět #2
od Freedom
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Odpověděl Freedom pro téma Re: svietia mi stopky
jj to je to že ti nesvítěj zadní brzdový světla....
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
18 roků 4 dní zpět #3
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma svítí mi stopky
Ty kontrolky na palubce (moje doměnka,protože mě brzdovky vzádu svítí)kvůli špatnému ukostření zadních lamp(kostry lamp,zadních jsou pod kobercem),jinak samo kdyš praskne žárovka tak se rozsvítí (měla by se)kontrolka.jinak stopka je samo brzdové světlo
mě to občas dělá taky,ale zatím sem to nijak neřešil(tento typ vozů tipo-tempra je už kolem15 let starý)a těch problémů je více a to bych do toho jen a jen sipal kačky a to néé.zákadní funkce slouží drobnosti neřeším...
mě to občas dělá taky,ale zatím sem to nijak neřešil(tento typ vozů tipo-tempra je už kolem15 let starý)a těch problémů je více a to bych do toho jen a jen sipal kačky a to néé.zákadní funkce slouží drobnosti neřeším...
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
18 roků 4 dní zpět #4
od GIZMO16
Terchova-Nizne Kamence
Odpověděl GIZMO16 pro téma Re: svietia mi stopky
mne tiež svietia brzdy,to som si odskušal hned a maš uplnu pravdu,stare auto je stale iba stare auto.
Terchova-Nizne Kamence
18 roků 4 dní zpět #5
od petr1978
Nadával jsi tam náhodou zadní diodovou listu na brzdy? Jestli jsou diodové, tak ti vlastně skratnou obvod a chack panel eviduje odběr diodového světla. Check panel kontroluje odběr, pokud je málý, znamená to spálenou žárovku a rosvítí se.
Jinak jestli ti to svítí, tak nesvítí brzdové světlo. A jestli svítí i brzdové světo
i kontrolka na palubovce, je někde špatný kontakt. Pak stačí vyčistit kontakty pro žárovky a kostru v kufru na levé straně
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: svietia mi stopky
na digitalnej palubovke mi dosť často začnu svietiť stopky a ja vobec neviem,čo to znamena.Viete niekto,čo to je????,
Nadával jsi tam náhodou zadní diodovou listu na brzdy? Jestli jsou diodové, tak ti vlastně skratnou obvod a chack panel eviduje odběr diodového světla. Check panel kontroluje odběr, pokud je málý, znamená to spálenou žárovku a rosvítí se.
Jinak jestli ti to svítí, tak nesvítí brzdové světlo. A jestli svítí i brzdové světo
i kontrolka na palubovce, je někde špatný kontakt. Pak stačí vyčistit kontakty pro žárovky a kostru v kufru na levé straně
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
18 roků 3 dní zpět #6
od Marco
Odpověděl Marco pro téma Re: svietia mi stopky
Ak tam má diódový panel ako tretie brzdové svetlo (samozrejme zapojené paralelne) jeho vplyv je zanedbateľný. Jeho odber je rádovo okolo 0,1 - 0,2 A, oproti cca 1A odberu žiaroviek. Problém môže byť, ak sú diódové žiarovky priamo vo svetlách. Tam už pokles prúdu môže byť omylom vyhodnotený ako nefungujúca žiarovka. Ja by som sa pozrel na tlačidlo vypínania brzového osvetlenia, môže byť obhorený alebo zanesený jeden kontakt a to vedie k špatnému vyhodnocovaniu. Prípadne kábel alebo kontakt. Vychádzam z toho, že tie kontrolky nesvietia stále a brzdy svietia.
18 roků 2 dní zpět #7
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Odpověděl majster pro téma Re: svietia mi stopky
ta kontrolka sa ti rozsvieti aj ked sa prepali poistka pre brzdy.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
18 roků 1 den zpět #8
od skypan
Odpověděl skypan pro téma světa mi stopky
nesohlas už dolouho se mi, nezpálila žádná pojistka a stopky mi občas problikávají i dnes..ta kontrolka sa ti rozsvieti aj ked sa prepali poistka pre brzdy.
Vygenerováno za 0.052 sekund