ukazatel paliva

Více
17 roků 16 hodin zpět #1 od drto
ukazatel paliva vytvořil uživatel drto
ukazatel paliva mi ukazoval vcera 3 dieliky tak som isiel natankovat a bral som po hrdlo a na moje prekvapenie sa tam voslo iba 22 litrov benalu viac uz nechcelo ist. ked som potom zapol klucik bolo na ukazateli asi tak do tristvrtky dielikov a po chvilke jazdy boloi vysvietene vsetky dieliky. je to normalne alebo je niekde chyba?

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 12 hodin zpět #2 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: ukazatel paliva

ukazatel paliva mi ukazoval vcera 3 dieliky tak som isiel natankovat a bral som po hrdlo a na moje prekvapenie sa tam voslo iba 22 litrov benalu viac uz nechcelo ist. ked som potom zapol klucik bolo na ukazateli asi tak do tristvrtky dielikov a po chvilke jazdy boloi vysvietene vsetky dieliky. je to normalne alebo je niekde chyba?

To je normální...to čidlo má asi nějaké zpoždění,protože mne to taky ukazuje až po nějaké době.

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
17 roků 12 hodin zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: ukazatel paliva
Já mám zase problém s palivoměrem ten, že když mi zmizej všechny ty silný dílky, zůstanou tam jen ty poslední dva ,který jsou půlený (takže vlastně 4) a ještě mi nebliká rezerva, pak chvíli jedu a začne blikat rezerva, to je všechno ještě normální, ale prostě chvíli potom co to začne blikat mi zmizej všechny ty čárky a nemám tam nic....když vypnu klíček a zase ho zapnu chvíli tam jsou a pak zase zmizej....takže pořádně nevim kolik mi tam zbejvá, když to neukazuje
v čem by to mohlo bejt.....díky ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 12 hodin zpět #4 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma ukazatel paliva
zkuste zkontrolovat plovák v nádrži a očistit konektor co tam je. mě se občas ztrácí jeden dílek většinou při průjezdu zatáčkou

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 11 hodin zpět #5 od Charles

zkuste zkontrolovat plovák v nádrži a očistit konektor co tam je. mě se občas ztrácí jeden dílek většinou při průjezdu zatáčkou

no tak to je normálka, když jedu do zatáčky, tak mi ubývaj čárky....občas to dělá i na rovině

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 9 hodin zpět #6 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: ukazatel paliva
já mám sice analog,ale jsem na tom stejně.když mám málo benzínu v zatáčce mi blikne rezerva pak zas normál.přitom jsem se svítící rszervou ujel přes 30 km a ujel bych určitě víc.je tam odhadem 8-10litrů.no akdyž dotankuju plnou mám rafiku na 3/4 nádrže.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
17 roků 8 hodin zpět #7 od Charles
To jako když jedu po rovině tak je to dobrý, ale v zatáčkách občas uybde čárka.....víc mě rozčiluje ta rezerva, že mi neukazuje kolik čárek zbejvá :evil:

Více
17 roků 8 hodin zpět #8 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: ukazatel paliva
tak to to máte ještě v pohodě....mě to od půlky níž ukazuje co chce.....občas tam sou čtyři čárky projedu zatáčku a neni tam nic....a teď sem se koukal do palubky a zmizely mi takový ty oddělující slabý zelený čárky...ale mě se to takhle bez nich líbí víc...asi bude v háji plovák...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 7 hodin zpět #9 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: ukazatel paliva
mě to na digitálu taky ukazovalo jak chtělo . teď na analogu když jsem zkoušel plovák tak funguje hned , bez nějaký prodlevy ..

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 7 hodin zpět #10 od skypan
Odpověděl skypan pro téma ukazatel paliva
s celou šnůrou sohlas,ale je to daný konstrukcí a tehdejšímy možnostmy..tehdy vlastně na plovák dávaly cívku a po ní jezdí jezdec a snímá odpor (momentální podle polohy na cívce)a pak se to převádí na budík...

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 6 hodin zpět #11 od Dacan_dacanowski
Odpověděl Dacan_dacanowski pro téma Re: ukazatel paliva
Zdrarec lidi. To me zase na analogu sviti rezerva i kdyz mam pulku nadrze a nekdy zase zhasne kdyz mam skoro vyschlo... uz to nejak neresim. Kdyz jedu do zatacek tak se rucicka samozrejmne hejbe ale aspon vim takovej prumer benzinu. Treba kdyz prudce brzdim tak to klesne a zase kdyz jedu do kopce tak to stoupa. Uz jsem si zvyknul. Mejte se a TIPO FOREVER

Zdarec mam Fiat Tipo 1.6 i.e. tridverovy tak urcite napiste a pokecame....

Více
17 roků 6 hodin zpět #12 od skypan
Odpověděl skypan pro téma ukazatel paliva
ano jak popisuješ ,zatáčky ,brždění,prostě jaké koliv phyby auta.... :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: ukazatel paliva
takze je to u tipa "normalne " ako to tu citam :D a vidim ze nie som jediny :wink:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: ukazatel paliva
jj u starého tipa ni rezerva svítila i když jsem tam měl třeba ještě 20l . bylo to dobrý , když chtěl někdo někam odvézt nemusel jsem se vymlouvat proč ho tam nechci odvézt , prostě jsem řek že nemám benzín a klidně i ukázal :D

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: ukazatel paliva

jj u starého tipa ni rezerva svítila i když jsem tam měl třeba ještě 20l . bylo to dobrý , když chtěl někdo někam odvézt nemusel jsem se vymlouvat proč ho tam nechci odvézt , prostě jsem řek že nemám benzín a klidně i ukázal :D

:twisted: :twisted: :twisted:

Vygenerováno za 0.447 sekund