Tempra mizerně svítí...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #16 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Tempra mizerně svítí...
na zadní nápravě je regulátor, od toho vede taková bílá hadička a jde pak do světel. Světla se při zatížení kufru seřídí automaticky na správnou výšku

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #17 od skypan
Odpověděl skypan pro téma tempra mizerně svítí

na zadní nápravě je regulátor, od toho vede taková bílá hadička a jde pak do světel. Světla se při zatížení kufru seřídí automaticky na správnou výšku

jasan přesně tak,jen u takto starejch aut už to většinou nefunguje zrůzných důvodů(zkříplé hadičky,spíš trubyčky,prasklé vývody na vztupech i výstupech,ovl.mechanizmů,pumpičky.)je to staré a vykřehlé.
kapalina tam je...připadlo trochu jak jarová voda řekl bych trocchu mastná.více sem to zatím neřešil. :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od juraj l
Odpověděl juraj l pro téma Re: Tempra mizerně svítí...
vsak kup parabolu z rozbiteho svetla a prehod.

a preco by svetlo z autokelly nemalo pasovat ?

Tak jsem zkusmo vyndal jedno světlo, rozloup a zjistil že problém je opravdu v parabole :( Skoro úplně tam chybí ta odrazová vrstva na horní straně (= potkávací světla). Takže silnější žárovky...jen se bojím že tu vrstvu odpaří úplně a budu tam kde jsem teď. Ach jo :?

Našel jsem nová světla na autokelly, kus za cca 1500,- bude to pasovat?

A ještě mam dotaz - jak funguje u Tempry to naklápění? Jak se to ovládá? Nebo se to nějak řídí samo?

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

• jumbo
12 roků 8 měsíců zpět #19 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Tempra mizerně svítí...

Dresik napsal: Tak já doplním už několikrát vyzkoušený tip:) Hoď to světlo do myčky na nádobí a bude jak nový 8)

Já jsem dovnitř paraboly nastříkal jar, přidal trohu vody a protřepal. Pak pořádně vypláchnul hadicí od sprchy. Valila z toho špína jak sv..a. A vnitřek paraboly už není šedý, ale krásně se leskne. Jen to hodit na auto a uvidím jestli to pomohlo.

• jumbo
12 roků 7 měsíců zpět #20 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Tempra mizerně svítí...
Pomohlo to. A je to paráda. :laugh:

Vygenerováno za 0.316 sekund