Alternator
Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
Alfa Romeo 156 2,4JTD (rv99)-spotrpacket 3
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Mrkni tady:
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ghlight=altern%E1tor
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
pasuje,držáky stejný,jinak rada než ho povolíš(napínák),tak si lechce povol matici na řemenici alt.ušetříš si nepříjenmou práci ve svěrákuzalezi len na remenici ale inak pasuje.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
ano,který se bud protočí nebo rozláme takže k ničemu!na alternatorech MArelli je v hrideli sestihran, na imbus, takze no problem
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
jiz je vse vymeneno, jen b e zajimalo, pac sem to dal znamemu do servisu a rikal ze musel spustit motor, a vhodit poloosu, prej se tam nedalo jinak dostat a chtel za to litr, co v na to???ano,který se bud protočí nebo rozláme takže k ničemu!na alternatorech MArelli je v hrideli sestihran, na imbus, takze no problem
Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
NESMYSL jde jak horem(posundání serva-čerpadla a viklonění bokem,hadice nemusíš odpojovat.)a spodem po sundání šusplastu který kryje motor a na servo-řízení(hřebenu) musíš odpojit jednu trubučku(šroub)který tam překáží aby si vysunul alt.venjiz je vse vymeneno, jen b e zajimalo, pac sem to dal znamemu do servisu a rikal ze musel spustit motor, a vhodit poloosu, prej se tam nedalo jinak dostat a chtel za to litr, co v na to???ano,který se bud protočí nebo rozláme takže k ničemu!na alternatorech MArelli je v hrideli sestihran, na imbus, takze no problem
oba spůsoby mám vyzkoušené!!!!
no, je tam osmicka imbus, me to prislo jako spolehlive a dobre ze to tam je, kdyz to nejake prase strhne, tak to je pak jasne. Ja nez zjistil ze tam je zaneseny bordelem, jsem musel rotor upnout do sveraku kua ( remenice na altu nemela drazku na pero ) 8O
Jinak, nepodkluzuje klinak, to se musi protocit ne? Kdyz to valim povolovat jeste s nahozenym remenem
NECHÁPU: píšu jen to co si myslím že pomůže nejen mě ale i ostatním,prosím nekanenuj mě mě to tak funguje za dobu co mám Tempru sem měl 6*krát venku alternátor tak asi sem něco zkusil(pdotíkám bez pomoci)!!!!!!skypan:
no, je tam osmicka imbus, me to prislo jako spolehlive a dobre ze to tam je, kdyz to nejake prase strhne, tak to je pak jasne. Ja nez zjistil ze tam je zaneseny bordelem, jsem musel rotor upnout do sveraku kua ( remenice na altu nemela drazku na pero ) 8O
Jinak, nepodkluzuje klinak, to se musi protocit ne? Kdyz to valim povolovat jeste s nahozenym remenem
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane