mlhovky a výměna skla

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od jirkaR
mlhovky a výměna skla vytvořil uživatel jirkaR
No tak MT - Tuning mi opravdu poslal zdarma origo mlhovky moc mu tímto děkuji moc mi pomohl a nevím jak se odvděčit moc mě to potěšilo,
no tak jsem byl natěšenej a chtěl jsem ještě vyleštit sklo zevnitř ale nějak mi to neško tak jsem chtěl to sklo opatrně odříznout ale bohužel mi prasklo sklo moc mě to mrzelo ale jel jsem hned do sklenářstbí a nechal si uříznout sklo a v pátek bude nový,ale ten pám mi říkal, že může prasknout že tohle byla žárovzdorné že by ho zkusil sehnat ale bylo by to tak 400kč za obě
štve mě to dost ale myslím že by to mohlo vydržet nebo jak to máte vy??
:cry:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: mlhovky a výměna skla
Já mám v levý mlhovce uprostřed dírku a ta je zalepená čirým silikonem.ale asi to s tím fungovalo a silikon nejeví známky poškození nebo spálení(zatím je nemám na autě tak nevím)
sory za ot ale jak se přesně mlhovky zadělávaj nechci řezat do nárazníku dokud nebudo vědět jak přesně.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: mlhovky a výměna skla
no já mám na ně díru je to na šrouby jinak koukím že jsem to hodil do bazaru :oops:

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: mlhovky a výměna skla
jirka, mrzi ma ze ti to prasklo. ale kazdopadne mam slubene v irsku dalsie tipo ktore niekde dlhodobo zavadzia, takze ak tam budu dobre hmlovky nieco poriesime. :P

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od jirkaR
jej ahoj no to je super ale myslím že ty skla snad vydrží je to až za tím plastem tak by mělo jinak blo to super zabaleno a ještě jednou díky moc
i za přehození z bazaru

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od jirkaR
pošli mi na sz tvůj email at ti můžu poslat fotky až to tam bude zamontovaný ještě scháním konektory

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: mlhovky a výměna skla

pošli mi na sz tvůj email at ti můžu poslat fotky až to tam bude zamontovaný ještě scháním konektory

Tak ty konektory taky sháním....mám to tam jen napíchnutý na nějaký konce na kabelech a je to zablitý silikonem...ale já to nedělal, je to humus abych vám řek :D

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od mt-tuning
sakra, ja som nachystal aj ten kabel s konektormi ale nechal som to v irsku.. a mail mas v profile... Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od jirkaR
to neva zkusím vrakáč :wink:

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #10 od mt-tuning
v sobotu letim nazad takze ak nezozenies, poslal by som po kamosovi, ktory na vianoce leti na slovensko, on by ti to poslal... ozvi sa buduci tyzden cez sz ci si zohnal a ak nie, poslem ti to po nom.... a sorry, vazne som zabudol... :oops: :oops:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od jirkaR

v sobotu letim nazad takze ak nezozenies, poslal by som po kamosovi, ktory na vianoce leti na slovensko, on by ti to poslal... ozvi sa buduci tyzden cez sz ci si zohnal a ak nie, poslem ti to po nom.... a sorry, vazne som zabudol... :oops: :oops:

jo díky moc nemáš se za co omlouvat jsem o konektorech nepsal ,jdu do hajan měj se a dobou noc

Fiat Tipo

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od michal_tipar
Jirko lepší by to asi bylo z lepeného bezpečnostního skla co se používá na výlohy. Normální sklo při prvním setkání s kamenem praskne... Jen aby tak malý sklo z toho bezpečnostního sklenář byl ochotný uřezat :?

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: mlhovky a výměna skla

můžeš mi taky poslat fotky jak je to zaděláno ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od radioRH
Odpověděl radioRH pro téma Re: mlhovky a výměna skla
při čištění mi to taky prasklo tak sem zašel za sklenářem a vyřízl mě obě novy bez problemu ze stejně tlusteho obyč skla a drží to do těd už sem parkrat škrt naraznikem o zem i vlitl do sněhu a v pohodě

fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od jirkaR

můžeš mi taky poslat fotky jak je to zaděláno ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

jo to není problém už mám skla stály 20kč obě a ted je lepím :wink:

Fiat Tipo

Vygenerováno za 0.495 sekund