mlhovky a výměna skla
no tak jsem byl natěšenej a chtěl jsem ještě vyleštit sklo zevnitř ale nějak mi to neško tak jsem chtěl to sklo opatrně odříznout ale bohužel mi prasklo sklo moc mě to mrzelo ale jel jsem hned do sklenářstbí a nechal si uříznout sklo a v pátek bude nový,ale ten pám mi říkal, že může prasknout že tohle byla žárovzdorné že by ho zkusil sehnat ale bylo by to tak 400kč za obě
štve mě to dost ale myslím že by to mohlo vydržet nebo jak to máte vy??
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
sory za ot ale jak se přesně mlhovky zadělávaj nechci řezat do nárazníku dokud nebudo vědět jak přesně.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Fiat Tipo
i za přehození z bazaru
Fiat Tipo
Fiat Tipo
pošli mi na sz tvůj email at ti můžu poslat fotky až to tam bude zamontovaný ještě scháním konektory
Tak ty konektory taky sháním....mám to tam jen napíchnutý na nějaký konce na kabelech a je to zablitý silikonem...ale já to nedělal, je to humus abych vám řek
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tipo
v sobotu letim nazad takze ak nezozenies, poslal by som po kamosovi, ktory na vianoce leti na slovensko, on by ti to poslal... ozvi sa buduci tyzden cez sz ci si zohnal a ak nie, poslem ti to po nom.... a sorry, vazne som zabudol...
jo díky moc nemáš se za co omlouvat jsem o konektorech nepsal ,jdu do hajan měj se a dobou noc
Fiat Tipo
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
můžeš mi taky poslat fotky jak je to zaděláno ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.pošli mi na sz tvůj email at ti můžu poslat fotky až to tam bude zamontovaný ještě scháním konektory
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
můžeš mi taky poslat fotky jak je to zaděláno ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.pošli mi na sz tvůj email at ti můžu poslat fotky až to tam bude zamontovaný ještě scháním konektory
jo to není problém už mám skla stály 20kč obě a ted je lepím
Fiat Tipo