Problémy s elektrikou
Fiat Tempra 1,6 ie 1993
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Já mám digi palubku, elektrika na tom byla hodně žalostně, ale nemyslím si, že v souvislosti s tím, že mám digi palubku, jak již jsem psal výše. Poté co jsem dal elektriku v celém autě dopořádku, nemám problém a to přesto, že mám digi palubku - toť moje zkušenost.
Druhou věcí je, že když někoho vezu večer, kdo tuto palubku nezná, tak kouká jak z jara, že jak jsem to tam dostal, z jakého je auto roku a nechce věřit, že je to sériovka:o)) vesměs každému se to hodně líbí - ale je to subjektivní názor že.
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
To co popisujes, tak nema souvislost s digi palubovkou, ale s tim, ze je tam spatne ukostreni...slabina nasich aut ...ale muze nas tesit, ze na tom svete nejsme samiPočul som, že pri digitálnych prístrojovkách boli problémy s elektrikou. Napríklad, že pri smerovke blikali zadné svetlá. Preto v roku 93 digitály už nemontovali. Je to pravda?
Napríklad, že pri smerovke blikali zadné svetlá. Preto v roku 93 digitály už nemontovali. Je to pravda?
to robili aj staré škodovky, keď máš zlé ukostrenie, zblbne elektrika v každom aute
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
Fiat Tempra 1,6 ie 1993
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
robil som uz par oprav, a uprav na svojej, zavady boli dosledkom neodborneho, diletantskeho zasahu do elektroinstalacie auta, a upravy som robil na svojej, pridavne kontrolky a uroven svietenia pri rozsvietenych svetlach.
prehlasujem, ze za 16 rokov prevádzky funguje dodnes bezvadne.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
plně sohlasim,nemám problem(mymo občas.výměny žárovek)plně funkční r.v92 1.9tds.ta digi palubka je velmi prepracovana vecicka na svoju dobu.
robil som uz par oprav, a uprav na svojej, zavady boli dosledkom neodborneho, diletantskeho zasahu do elektroinstalacie auta, a upravy som robil na svojej, pridavne kontrolky a uroven svietenia pri rozsvietenych svetlach.
prehlasujem, ze za 16 rokov prevádzky funguje dodnes bezvadne.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků