test žárovek v digi palubovce

Více
17 roků 4 měsíců zpět #1 od JohnRoss
Krásný předvánoční čas všem.

Otázečka : Dájí se vyzkoušet všechny žárovky, že svítí na digi palubovce??? Nebo zkoušet každou zvlášt ( vytáhnout a zkontrolovat jestli svítí.

Někde jsem tady zahlédl, že někdo psal, že se dá nějak testnout, jestli všechny svítí.
Ve vyhledávání jsem nic nenašel.
Jde tedy palubku rožnout jako Vánoční stromček???

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2 od akpuolach
Jde to vyzkoušet tak že vlevo od palubky jsou tlačítka(mlhovky, ztlumování palubky, nulování počitadla)stlačením naráz vedle sebe(ne pod sebou) ležících tlačítek by se ti měli rozsvítit všechny žárovičky.

Tempra 1.6SXie kat. 289 000km LPG
[img:1fc6c6ffb6]img526.imageshack.us/img526/5096/martin008hk5.th.jpg[/img:1fc6c6ffb6]

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3 od majster
neviem ako na tempre, ale na tipe sa test zapina sucasnym stlacenim dvoch tlacitik na lavej strane digi.
tento test ale nerozsvieti kontrolky, ktore su vlavo dole, kontrolky ako mazanie, dobijanie, svetla atd., ruzsvieti ale celu digitalnu cast vcetne cek panelu.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 4 měsíců zpět #4 od Charles
hmm tak jsem to dneska já zkoušel na tipu a nevim jestli jsem mačkal dobře, ale nic se mi nerozsvítilo :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #5 od skypan
Odpověděl skypan pro téma test žárovek v digi palubce

neviem ako na tempre, ale na tipe sa test zapina sucasnym stlacenim dvoch tlacitik na lavej strane digi.
tento test ale nerozsvieti kontrolky, ktore su vlavo dole, kontrolky ako mazanie, dobijanie, svetla atd., ruzsvieti ale celu digitalnu cast vcetne cek panelu.

Tempra to má to samé.. :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 4 měsíců zpět #6 od Marco
Treba stlačit a držať súčasne dve vrchné tlačítka na ľavej strane prístrojovky (nastavovanie intenzity osvetlenia prístrojovky a nulovanie počítadla).

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od bjukemen

...takže tie ktoré spomínaš že sa nerozsvietia musím skontrolovať ručne?

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma test žárovek v digi palubce
jasne,že ale to jsou většinou kantrolky(denní potřeby,jak já říkám aku,oil,zataž.ručka,výhřev zad.okna,atd)a ty se ti rosvěcí denně,nebo dle zapnutí urč.tlačítka...tak tam není test potřeba....
pokud třeba zapneš klíček a nesvítí třeba aku.tak to většinou stejně hned řešíš, :)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od majster

jasne,že ale to jsou většinou kantrolky(denní potřeby,jak já říkám aku,oil,zataž.ručka,výhřev zad.okna,atd)a ty se ti rosvěcí denně,nebo dle zapnutí urč.tlačítka...tak tam není test potřeba....
pokud třeba zapneš klíček a nesvítí třeba aku.tak to většinou stejně hned řešíš, :)

presne tak.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od JohnRoss
mě se check panel nerozsvítí jen se zobrazí 01 a to jsme řešili jinde, ale kontrolky na checku neeee.

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Vygenerováno za 0.062 sekund