neznámý kablík
- User_69
- Autor tématu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 -

ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- User_69
- Autor tématu
Stahování oken je OK. AProstě vše funguje jak má. Není třeba to řešit, ptám se jen ze zvědavosti, jestli někdo nevíte přesně. Jinak dík

bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
- User_69
- Autor tématu

tak buď to bude konektor na check panel, protože ho tam nemám, prostě tam na tom místě nic není (jen plast, aspoň mám místo na brýle

nebo to budou ta zrcátka, protože je mám manuální.
Tak dík kluci jste 1ky
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Jestli ti to vrtá hlavou, tak to otestuj. a proměřkde a kdy ti to dává nějaké napětí. Černý je určitě kostra, všechny ostatní by měl být přívod. Nejprve to zkus bez zapnutého klíčku a pak se zapnutým klíčkem. Koukni na včechny možnosti co jsem viděl výš a měř. Jestli je to Check panel, tak odpoj nějakou žárovku a zkus jestli se napětí na konektoru změnilo. Jestli to jsou zrcátka, mělo by to něco dávat hnedpo zapnutí klíčku, atd...
No mě by rozhodně neštvalo že nevím co to je, kdyby mi v autě všechno chodilo jak má

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
- User_69
- Autor tématu
Mě je taky jedno na co to je, ptal jsem se jen tak, jestli někdo neví přesně.Takový mám originál na středový panel, a zapojení rádia.
Jestli ti to vrtá hlavou, tak to otestuj. a proměřkde a kdy ti to dává nějaké napětí. Černý je určitě kostra, všechny ostatní by měl být přívod. Nejprve to zkus bez zapnutého klíčku a pak se zapnutým klíčkem. Koukni na včechny možnosti co jsem viděl výš a měř. Jestli je to Check panel, tak odpoj nějakou žárovku a zkus jestli se napětí na konektoru změnilo. Jestli to jsou zrcátka, mělo by to něco dávat hnedpo zapnutí klíčku, atd...
No mě by rozhodně neštvalo že nevím co to je, kdyby mi v autě všechno chodilo jak má
Jinak napětí je v tom oranžovém. nechám to tak, aspoň vím, že tam mám další přívod +12v třeba na teploměr, nebo malý větrák
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw