neznámý kablík

• User_69
  • Autor tématu
17 roků 3 měsíců zpět #1 od User_69
neznámý kablík vytvořil uživatel User_69
zdar,
při instalaci rádia jsem našel další kablík, je pod palubkou a vychází ze svazku od napájení rádia a zapalovače.
na co asi je?
Soubor přílohy:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #2 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: neznámý kablík
To může být cokoliv. Vše ostatní ti funguje? Elektroinstalace se natahuje relativně stejná do každé výbavy. Takže je možné, že je to příprava pro něco, co tvá výbava nemá.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: neznámý kablík
Dresik má pravdu....mě to připadá že stejnej konektor mám v digi palubce :roll:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 3 měsíců zpět #4 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: neznámý kablík
mě to připomíná centrál

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

• User_69
  • Autor tématu
17 roků 3 měsíců zpět #5 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma nevím
centrál mi jede skvěle i s kufrem, palubku mám analog.
Stahování oken je OK. AProstě vše funguje jak má. Není třeba to řešit, ptám se jen ze zvědavosti, jestli někdo nevíte přesně. Jinak dík :D

Více
17 roků 3 měsíců zpět #6 od Dvoři
Odpověděl Dvoři pro téma Re: neznámý kablík
mám ten samí na analogu někde v místech pod těma 3 budíkama (pod check panelem) ale pochybuju že by dosahnul někma k rádiu, a co zrcátka ? :wink:

bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw

Více
17 roků 3 měsíců zpět #7 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: neznámý kablík
Jo, ty el. zrcátka by to mohly být..konektor se mi zdá podle fotky dost podobnej..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

• User_69
  • Autor tématu
17 roků 3 měsíců zpět #8 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma bingo
bingo :idea:
tak buď to bude konektor na check panel, protože ho tam nemám, prostě tam na tom místě nic není (jen plast, aspoň mám místo na brýle :) )
nebo to budou ta zrcátka, protože je mám manuální.
Tak dík kluci jste 1ky

Více
17 roků 3 měsíců zpět #9 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: neznámý kablík
Tenhle konektor ta mám taky , dosáhne až do míst kde má být ovladač na zrcátka , ale na zrcátka to neni protože ty maj jiný barvy a včech 8 kabelů (mam je tu připravený tak už jsem to porovnával). Na check panel taky ne ten mam zapojenej a konektor má víc pinů.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 3 měsíců zpět #10 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: neznámý kablík
no tak já tam mam tu samou ale někdo si sní asi už pěkmě pohrál , mam v ní obsazenejch jen 5 pinů a kabely jsou nějaké přidělávané navíc... tak by mě zajímalo k čemu by to mohlo bejt , já mam taky analog palubku a manuál zrcátka fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=6771

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 3 měsíců zpět #11 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: neznámý kablík
Našel jsem taky kabílek v motorovým prostoru a pak jsem zjistil že to je k signalizaci opotřebení destiček. spojil jsem to s kostrou a rozsvítila se kontrolka na palubce.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #12 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: neznámý kablík
Takový mám originál na středový panel, a zapojení rádia.
Jestli ti to vrtá hlavou, tak to otestuj. a proměřkde a kdy ti to dává nějaké napětí. Černý je určitě kostra, všechny ostatní by měl být přívod. Nejprve to zkus bez zapnutého klíčku a pak se zapnutým klíčkem. Koukni na včechny možnosti co jsem viděl výš a měř. Jestli je to Check panel, tak odpoj nějakou žárovku a zkus jestli se napětí na konektoru změnilo. Jestli to jsou zrcátka, mělo by to něco dávat hnedpo zapnutí klíčku, atd...
No mě by rozhodně neštvalo že nevím co to je, kdyby mi v autě všechno chodilo jak má
:)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 3 měsíců zpět #13 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: neznámý kablík
no já mam check panel a vím , že je tam takový nějaký podobný , tak mi je divne , že bych tam měl 2 kabely na to a jinak je možný , že je to na el.zrcátka , protože to dosáhne tak do tzěch míst , kde bejvá ten ovladač a já v něm napětí mam , kdysi sem na to koukal . na rádio to neni 100% ty sem uštíp, páč to bylo tak zprasené ty kabely, že sem se nemohl koukat, jak by za tim panelem vysí koule smotaných drátů a natahl jsem si kabely k reprákům vlastní a musel jsem stejně pudělat konektor na iso zástrčku pač mam jiné radio než orygo

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

• User_69
  • Autor tématu
17 roků 3 měsíců zpět #14 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma není to nutné

Takový mám originál na středový panel, a zapojení rádia.
Jestli ti to vrtá hlavou, tak to otestuj. a proměřkde a kdy ti to dává nějaké napětí. Černý je určitě kostra, všechny ostatní by měl být přívod. Nejprve to zkus bez zapnutého klíčku a pak se zapnutým klíčkem. Koukni na včechny možnosti co jsem viděl výš a měř. Jestli je to Check panel, tak odpoj nějakou žárovku a zkus jestli se napětí na konektoru změnilo. Jestli to jsou zrcátka, mělo by to něco dávat hnedpo zapnutí klíčku, atd...
No mě by rozhodně neštvalo že nevím co to je, kdyby mi v autě všechno chodilo jak má
:)

Mě je taky jedno na co to je, ptal jsem se jen tak, jestli někdo neví přesně.
Jinak napětí je v tom oranžovém. nechám to tak, aspoň vím, že tam mám další přívod +12v třeba na teploměr, nebo malý větrák

Více
15 roků 4 měsíců zpět #15 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: neznámý kablík
takže tady opravím , je to konektor k ovládání el. zrcátek. nevím kde jsem předtím vzal že není ale je to už 2 roky , za tu dobu jsem nastřádal nové info.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Vygenerováno za 0.086 sekund