ruší rádio
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat tipo
1.6 DOHC
Vyrábí a prodává se stále a je součástí většiny autorádií. Měl jsem stejný problém a filtr nepomáhal a náhle přestalo auto dobíjet... Vše bylo způsobeno špatným uhlíkem v alternátoru, po výměně je vše OK. Ale může to být samozřejmě čímkoliv jiným...mam pocit ze se prodaval odrusovaci clen ktery se pridelal na napajeni radia ale nevim jestly se jeste vyrabi
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Jestli třeba není vadný nějaký odrušovací člen a altíku - probíhá tam jiskření kartáčků. Ale nevím,třeba je to hovadina
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
ajinak jak říká Tempař pocází to z alt.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
Mno právě - spolupracovníkovi to dělalo na Formanovi - čím větší otáčky tím silnější rušení. A když zapnul kazetu tak pohoda . Možná že mu ta pojistka "praskla" z toho důvodu,že se prorazil ten odrušovací člen.zesik není odrušenej..
ajinak jak říká Tempař pocází to z alt.
Mno má rada by zněla Bery ať to rychle napravíš - pokud je v tom altíku ten odrušovací člen zapojen k uhlíkům a třetí vývod na kostru tak se může stát že ti shoří rotor. Ono to možná něco vydrží ale neriskoval bych.
Mluvím z vlastní zkušenosti jako opravář elektrospotřebičů - starý vysavače,mixery jsou odrušeny taky tak,že kondík je připojen k uhlíkům a třetí vývod na kostru. Když ten motorek v tom vysavači nevypneš tak Ti shoří celej.Ale mluvím o jiné dimenzi - starý vysavače berou při 230 V nějaký 1.5 A a altík dává proud až 50 A. a má jinou dimenzi vinutí
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
třeba ten (uhlík v alt,je alergickej na E 2)jinak ostatní stanice zkousne.. počkej,to chitneš jen 5 stanic(nemáš to rádio elektronkový)koukám že se vám včera nechtělo spát takže k těm ulíkům ty mám od loňského vlastně už předloňského léta nové.ale zjistil jsem že mi to dělá jen u jedné stanice a to u evropy 2.to je divný že : u dalších pěti stanic to hraje ok.čili naladím evropu 2 hraje krásně čistě,nastartuju a šumí,šum je ale pořád stejný,nezesiluje s otáčkami díky všem za odpovědi.
kdyštak sorry jestli sem se tě dotknul.tak mě dořvi!!!
Co bychom pro Tebe neudělali - i o půl noci jsme tu pro Tebekoukám že se vám včera nechtělo spát
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE