el stahování oken

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od drakon5
el stahování oken vytvořil uživatel drakon5
Ahoj.Koupil jsem Tipo a mám malý problém.Pokud jsou vypnutá světla tak v pohodě funguje el. stahování oken.Pokud jsou světla zapnutá el. stahování nefunguje.Dokáže mi někdo poradit jak tento problém vyřešit? Díky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: el stahování oken
Neřeknu ti přesně co, protože to sám nevím, ale bude to problém v elektrice,bude tam asi velký odběr a tak při zapnutých světlech nejde okýnko dolů...zkus změřit napětí...se světly a bez a uvidíš....jinak zkontrolovat ukostření, zda-li je čisté popř.prostříknout kontoxem...ten řeší všešchno..checht 8)

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: el stahování oken
Při zapnutém motoru běží altík,kterej proud vyrovnává přes relé at je zapnutý cokoliv.Ale změřením odběru nic nezkazíš.Myslím si,že problém bude v elektroinstalaci.Taky sem někde četl,že auta mají náhradní el.okruh,například se zapne když nějaký relé vyhoří apod.Ale co vím,tak je to jen u novějších vozů.Hádal bych, že se v tom před tebou už někdo vrtal že přidával nějaký elektrický vymoženosti a náhodné zapojení,přičemž vymoženost funguje tak blokuje ostatní elektrický přístroje. (možná nějakej autoelektrikář jako jsem já) :lol:

Ale ber to jako jednu s možností.Ono i takové jednoduché zapojení autorádia je někdy nadměrný úkol,pak sice rádio spokojeně hraje,ale už nefunguje půlka elektriky :lol:

Ještě mě napadlo,zkus zapnout co pujde,co má největší odběry např. topení na 4 rychlost,mlhovku,vyhřívání zadního skla,světla dálková,všechny 4 blikny a rádio hlasitě.Pak zkus změřit na baterce jestli stačí altík dobíjet. Zkus taky jestli ti funguje vše najednou,třeba zjistíš,že ti nejde mlhovka a větrák topení apod.

Víte někdo kolik má mít baterka při běžícím motoru?

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: el stahování oken

mne pri beziacom motore a bez zapnutych veskerych veci, cize len isiel motora a nic nebolo pozapinane tak mi alt dobijal 14,7 - 14,8 V

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: el stahování oken

Ahoj.Koupil jsem Tipo a mám malý problém.Pokud jsou vypnutá světla tak v pohodě funguje el. stahování oken.Pokud jsou světla zapnutá el. stahování nefunguje.Dokáže mi někdo poradit jak tento problém vyřešit? Díky

Máš diesla nebo benzín?

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od drakon5
Odpověděl drakon5 pro téma Re: el stahování oken
Dík za náměty.Postupně je začnu zkoušet a snad tuhle závadu odstraním.
Mám benzin 1,4DGT I-E

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: el stahování oken

Při zapnutém motoru běží altík,kterej proud vyrovnává přes relé at je zapnutý cokoliv.Ale změřením odběru nic nezkazíš.Myslím si,že problém bude v elektroinstalaci.Taky sem někde četl,že auta mají náhradní el.okruh,například se zapne když nějaký relé vyhoří apod.Ale co vím,tak je to jen u novějších vozů.Hádal bych, že se v tom před tebou už někdo vrtal že přidával nějaký elektrický vymoženosti a náhodné zapojení,přičemž vymoženost funguje tak blokuje ostatní elektrický přístroje. (možná nějakej autoelektrikář jako jsem já) :lol:

Ale ber to jako jednu s možností.Ono i takové jednoduché zapojení autorádia je někdy nadměrný úkol,pak sice rádio spokojeně hraje,ale už nefunguje půlka elektriky :lol:

Ještě mě napadlo,zkus zapnout co pujde,co má největší odběry např. topení na 4 rychlost,mlhovku,vyhřívání zadního skla,světla dálková,všechny 4 blikny a rádio hlasitě.Pak zkus změřit na baterce jestli stačí altík dobíjet. Zkus taky jestli ti funguje vše najednou,třeba zjistíš,že ti nejde mlhovka a větrák topení apod.

Jo stím autorádiem si to vyhmát :-)! Jednou sem na tempře předělavál šílenej chuchvalec drátů co byl za rádiem (nemám to rád, je to nepřehledné a potencionální místo poruchy), no vše sem dal dohromady a tak nějaké ty vodiče zůstali - ty sem pocho zadělal smršťovací bužírkou. Vše pak dal dohromady, autorádio kránsně hrálo a hle najednou nešla zapnou digi.ovládání klimy a topení prostě celého toho panelu!
No co vám mám povídat nějakej chytrák si vzal napájení pro autorádio s toho panelu pro topení :D

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Vygenerováno za 0.330 sekund