el stahování oken
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky
Ale ber to jako jednu s možností.Ono i takové jednoduché zapojení autorádia je někdy nadměrný úkol,pak sice rádio spokojeně hraje,ale už nefunguje půlka elektriky
Ještě mě napadlo,zkus zapnout co pujde,co má největší odběry např. topení na 4 rychlost,mlhovku,vyhřívání zadního skla,světla dálková,všechny 4 blikny a rádio hlasitě.Pak zkus změřit na baterce jestli stačí altík dobíjet. Zkus taky jestli ti funguje vše najednou,třeba zjistíš,že ti nejde mlhovka a větrák topení apod.
Víte někdo kolik má mít baterka při běžícím motoru?
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
mne pri beziacom motore a bez zapnutych veskerych veci, cize len isiel motora a nic nebolo pozapinane tak mi alt dobijal 14,7 - 14,8 V
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Ahoj.Koupil jsem Tipo a mám malý problém.Pokud jsou vypnutá světla tak v pohodě funguje el. stahování oken.Pokud jsou světla zapnutá el. stahování nefunguje.Dokáže mi někdo poradit jak tento problém vyřešit? Díky
Máš diesla nebo benzín?
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Mám benzin 1,4DGT I-E
Jo stím autorádiem si to vyhmát ! Jednou sem na tempře předělavál šílenej chuchvalec drátů co byl za rádiem (nemám to rád, je to nepřehledné a potencionální místo poruchy), no vše sem dal dohromady a tak nějaké ty vodiče zůstali - ty sem pocho zadělal smršťovací bužírkou. Vše pak dal dohromady, autorádio kránsně hrálo a hle najednou nešla zapnou digi.ovládání klimy a topení prostě celého toho panelu!Při zapnutém motoru běží altík,kterej proud vyrovnává přes relé at je zapnutý cokoliv.Ale změřením odběru nic nezkazíš.Myslím si,že problém bude v elektroinstalaci.Taky sem někde četl,že auta mají náhradní el.okruh,například se zapne když nějaký relé vyhoří apod.Ale co vím,tak je to jen u novějších vozů.Hádal bych, že se v tom před tebou už někdo vrtal že přidával nějaký elektrický vymoženosti a náhodné zapojení,přičemž vymoženost funguje tak blokuje ostatní elektrický přístroje. (možná nějakej autoelektrikář jako jsem já)
Ale ber to jako jednu s možností.Ono i takové jednoduché zapojení autorádia je někdy nadměrný úkol,pak sice rádio spokojeně hraje,ale už nefunguje půlka elektriky
Ještě mě napadlo,zkus zapnout co pujde,co má největší odběry např. topení na 4 rychlost,mlhovku,vyhřívání zadního skla,světla dálková,všechny 4 blikny a rádio hlasitě.Pak zkus změřit na baterce jestli stačí altík dobíjet. Zkus taky jestli ti funguje vše najednou,třeba zjistíš,že ti nejde mlhovka a větrák topení apod.
No co vám mám povídat nějakej chytrák si vzal napájení pro autorádio s toho panelu pro topení
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!