dobijení
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
mas 1,9 TD a ten ma starter o vykonu 2kW, a tam je potrebny starovaci prud 300 az 400 amper, ak mas malu kapacitu akumulatora, tak to nenatocis aj ked tam bude dobijanie na 14 V.
zmeraj napatie pocas zhavenia, a ak mas velky pokles tak uz je slaba baterka.
kupuj baterku cca 62Ah ale aby malo startovaci prud okolo 400A, alebo aj viac.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Jinak bych měl poznámku k žárovkám, co jsi vyměnil. Je to pár let zpět, co se s žárovkami (H4) s větším příkonem a svítivostí začínalo a chtěl jsem svoje žárovky taky vyměnit za jiné s větším příkonem (110W). Po testech provedených na těchto silnějších žárovkách (testy tuším uveřejněné v Auto-moto revue) jsem však od toho upustil. Testy prokázaly, že žárovka s 2x větším příkonem nesvítí 2x více, ale pouze o 1/3 více než klasická 55W žárovka. Od té doby jsem od úmyslu vyměnit žárovky upustil. Je možné, že od té doby se technologie výroby a svítivost žárovek upravila k lepšímu. Zajímalo by mne proto, zda sám opravdu pozoruješ s těmito silnějšími žárovkami lepší osvětlení vozovky. Jinak by si s nimi alternátor měl bez problémů poradit (bez problémů dobíjet akumulátor)!
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
možna sem to blbě napsal a bylo to par miliamper tem co to měřil povidal že je to dobry,a nemuže to byt třeba starterem že je nějak přidřeny nebo něco takoveho a k těm žarovkam ty 80W mi přišli že sviti stejně jak ty 55W jenže at tam dam jakykoliv tak to snad sviti pořad stejně nevim třeba se mi to zda,ale když sem měl favorita tak ten svitil zdaleka vic jak fiat a přitom tam sou světla stejně veliky
to bude asi problém staré elektroinstlace a kabelů...aby to svítilo lépe, tak bys musel natahat nové kabely ke světlům a asi i o malinko silnější, s kámošem jsme to udělali na škodovce, protože mu to nesvítiilo skoro vůbec, vypadalo to jako by ty světla svítily oranžově.....a po natahání nových kabelů to svítí líp než moje tipo
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Charles myslí zaoxidované kontakty mezi trátem a konektorem(na příklad),to znamená přechody(zvišuje se přechodový odpor) čím višší odpor tím menší průtok proudu.(prosím vás je to laicki a tudjíš asi i trocu nepřesně)Myslíš, jako že ty starý dráty maj moc velký odpor?
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků