Prosím názor na žárovky

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Prosím názor na žárovky
Tak pak řekni svůj názor:)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Prosím názor na žárovky
...když jsem si to přečetl, tak jsem si řekl, že to taky zkusím. Zašel jsem za prodejcem (dobrým známým), který mi sežene cokoli. Mám od něj i Goldenky (+50% a 5let záruka) a jsem s nimi spokojen. Chtěl jsem, aby mi je objednal. To, co mi řekl, mě vrátilo zpět nohama na zem. Má spoustu různých výrobců žárovek a zrovna zvláště Osramky mi nedoporučil. Prý se hodně braly, ale moc prý toho nevydrží, jsou obzvláště citlivé. Většina se mu vrátila se stížnostmi. Prý vydrželi max. 1/2 roku a konec. A za ty prachy... mám i ty Goldenky a se zárukou 5 let. Takže zůstávám - mám ještě na to 2 roky.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od Charles
Takže zrovna jsem se vrátil z auta, musel jsem je tam zkusit dát....klucí paráda, dal jsem tam jen jednu (do pravýho světla) a rozsvítil jsem, no nesrovnatelnej rozdíl. Se starými v noci se mi zdálo, že to svítí normálně, ale když jsem viděl rozdíl ve světle, tak to levé světlo se starou žárovkou svítilo jako karbidka, strašně žlutý světlo a jako bych měl jen parkovačku....musel jsem to jet projet, no svítí to nádherně, tolik světla jsem předtim neměl ani na dálkový jako mám teď na tlumený :)

Vřele všem doporučuji :!: Opravdu svítivost je nesrovnatelná s obyčejnýma žárovkama :!: Nelituju ani malinko ty peníze, protože toho světla je teď hafo :!:
Co se týče výdrže, tak mám na ně dva roky záruku, když se zničej, tak jim je pošlu a budou zase nový :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od Dresik
Tak to víš, že zvyšování výkonu-svítivosti se musí projevit na životnosti

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od bjukemen

Takže zrovna jsem se vrátil z auta, musel jsem je tam zkusit dát....klucí paráda, dal jsem tam jen jednu (do pravýho světla) a rozsvítil jsem, no nesrovnatelnej rozdíl. Se starými v noci se mi zdálo, že to svítí normálně, ale když jsem viděl rozdíl ve světle, tak to levé světlo se starou žárovkou svítilo jako karbidka, strašně žlutý světlo a jako bych měl jen parkovačku....musel jsem to jet projet, no svítí to nádherně, tolik světla jsem předtim neměl ani na dálkový jako mám teď na tlumený :)

Vřele všem doporučuji :!: Opravdu svítivost je nesrovnatelná s obyčejnýma žárovkama :!: Nelituju ani malinko ty peníze, protože toho světla je teď hafo :!:
Co se týče výdrže, tak mám na ně dva roky záruku, když se zničej, tak jim je pošlu a budou zase nový :)

...aby si nebol prekwapený ked ich pôjdeš reklamowať že Ta kopnú do pr..le
...je to spotrebný towar a nemusia Ti to vyreklamowať...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od Charles
No co tak pokud to vydrží rok, tak mi to stačí :? .....ale to světlo za to stojí :!:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #22 od bjukemen
...no tak som tie osram night braker kúpil aj ja,ale až mám pravdu powedať tak som od nich čakal viac...no nič moc...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #23 od Dresik
Jinak přátelé sem se nedávno rozčiloval, jak mi to špatně svítí, žárovky sem sice ještě nekoupil, ale zato sem si pořádně umyl světla a výsledek? Nepopsatelný :D Takže doporučuju zvlášť teď v těch sračkách s oknem na benzínce vzít i světla :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #24 od bjukemen
...máš pravdu ale ja mám svetlá vždy čisté,len chcem podotknúť že jedno svetlo som kúpil úplne nové a to vám teda poviem to je rozdiel o triedu lepší,krásne ostré svetlo tak idem kúpiť aj druhé nové nech som Cool...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #25 od Dresik
A máš pravdu i ty, že pokud má někdo vysvícené a orezlé paraboly, tak jsou sebelepší žárovky na dvě věci.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.465 sekund