problém s uni.centrálem na dál.ov.!!

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od safi666
zdarec TIPáCI...mám taký menší problém...kúpyl som centrálne zamykanie s dal.ovladaním a chcel som ho namontowat ale newiem akej farby sú káble od motorčekow...wiete nekdo poradit??je tam welký zwazek káblow a som stoho wedla:(
mám we wýbawe wyhriewanie speťákow,mechanický centrál na klúč a el.okná.poradí plls nekdo jaké káble by to mohly byt??skúšal som to cez ty najhrubší žltý a šedý a dáwalo to aj impulz ked som to skúšal cez owládač ale nezamklo ani neodomklo len cwakala skrinka od centrálu...pllls poradte..

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #2 od JiFi
co tak sehnat navod? ke kazdemu centralu novemu musi prodejce dodat navod k montazi

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od BlackJack
Zkus sem hodit značku a model dálk. ovl. Možná budeš mít problém s výstupní polaritou dálk. ovl. Já jsem zakoupil třeba typ, u které lze nastavit výstupy - , + , silový +.

Jinak už jsem psal zde na fóru ohledně dálkového - centrál je řízený mínusovým(-) impulsem. Kabely ke kterým budete dálkové připojovat mají modrou (zavírací) a bílou (otevírací) barvu. Najdete je nalevo od pojistkovky - vystupují z řidičových dvěří. Jestli je i přesto nemůžete najít - ztrácíte se v těch kabelech, tak jednoduše rozpojte konektory a zkuste zamykat, dokud nerozpojíte kabel centrálu.
Nepouštějte do těchto kabelů kladný pól! Pokud si chcete ověřit zda jsou to naše dva hledané kabely, spojujte s kostrou pouze.
Napájení pro dálkový centrál vyveďte například ze spínače bzdového pedálu. Ukostření dle libosti. Pokud omylem dojde při montáži ke zkratu, přepálíte pojistku 20A (žlutá) se symbolem klakson.
Zbývá jen napojit blinkry. Ujistěte se, že vývod blinkrů je opatřen diodami. Pokud ne, doporučoval bych dovybavit (je sice pravda, že relé v nesepnutém stavu nepropouští proud, ale čert to vem - jistota je jistota). Kabely mají barvu modrou a modrou s černým pruhem. Vedou z levé páčky spolu s dalšími kabely v molitanové omotávce.
Mohlo by to být snad všechno .. případně odpovím na dotazy =)

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od command
Presne tak ako pisal BlackJack ja som to robil podla neho a bez problemov to funguje.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Vygenerováno za 0.297 sekund