nastavení světel

Více
16 roků 9 měsíců zpět #31 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: nastavení světel
no ne jen parabola,ale jako by to sklo bylo 100 let staré.Je to vždy na jedné straně.Proč?

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #32 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma světla
která strana? jestli levá tak mě napadá třeba že je častěji ostřikovaná bordelem z cesty :?: anebo nemáš v té gumě zezadu světla díru, může tam pronikat prach. já jsem ted nedávno měnil světla a dával jsem druhé z dárce orgánů ze stejného roku a ty byly v lepším stavu než ty moje původní(zajímavé)

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #33 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: nastavení světel
konečně jsem si vzpoměl na ten obrázek rozdělení světla...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #34 od MATY585
Odpověděl MATY585 pro téma Re: nastavení světel
nooo zaujimaweee teda...:)

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
16 roků 9 měsíců zpět #35 od michalkulistak
nooo pěkně. ale co je co? 2 3 4 bych chápal ,ale co ta 1? není ten obrázek náhodou z manualu Š105 :lol:

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #36 od michal_tipar
jestli k tomu chceš popis můžu ho k tomu přihrát, ale není naprosto k ničemu, jsou tam jen pojmenované oblasti, nic víc. Proto jsem to tam nedával. Má to jen ukázat do jakých směrů má světlo svítit. Ještě jsem dostal požadavek na uvedení návodu pro seřízení takže tady je...
Jo a z manuálu škoda to není, je to z příručky pro automechaniky...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #37 od michalkulistak
no vida tohle mám v knížce akorát nevím jak tu dát obrázek :oops: nějak mi to nejde. podle toho jsem to zkoušel a asi mám nějak pohýbané světla, zaboha to nejde nastavit[/img]

Více
16 roků 1 týden zpět #38 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: nastavení světel
...skuste sem niekto hodiť foto ako vam svietia tlmené svetla v noci že by som si to porovnal...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 11 měsíců zpět #39 od paatres11
Odpověděl paatres11 pro téma Re: nastavení světel
nic v zlom ale neviem ako v cz ale na slovensku mi svetla nastavia max za 150sk a mam to 100%

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Více
15 roků 10 měsíců zpět #40 od bjukemen
...tiež som si dal nastaviť svetla na technickej ale dopadlo to tak že svietili ešte horšie ako pred tým tak som si ich zasek musel nastaviť podla chuti,samozrejme tak aby som neoslnoval...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 9 měsíců zpět #41 od michal_tipar
stejný problém sem řešil po první technické, kde to nastavili tak, že nebylo nic vidět. No a při poslední mi pro jistotu ukroutili šroub pro vertikální nastavení, takže už nenastavím nic :cry:

Více
15 roků 9 měsíců zpět #42 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: nastavení světel
asi sa len pridam ku problemu bohuzial lave svetlo mi ide krasne nastavit ale prave to je ina kapitola raz som tam nasiel zapadnutu parkovacku ako ziarovku vybral som ju a ani tak mi to nejde nastavit prave mi svieti vzdy mi to svieti sem tam mierne az velmi do zeme rozobrate som to mal velakrat vzdy som to premazal a nic nepomaha :( burane ci bolo asi pochybujem kontroloval som to hned uchytenie svetlometu vsetko sedi neporusene to je :( uz fakt neviem .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 9 měsíců zpět #43 od bjukemen
...budeš tam mať zlomeny ten mechanizmus...na BMW sme to urobili tak žeobalu svetla som navrtal dierku a dal som tam drevorezku ktoru som zašroboval do paraboly tj čo sa hybe a tým sa ako tak da štelovať vyška...inak s tým už nič ine neurobíš...

...dufam že ma chapeš ako som to myslel...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 9 měsíců zpět #44 od michal_tipar
ty si potřeboval na tom bawu tlačit parabolu dolů? Já to pořebuju spíš naopak, nevím jestli bych se dostal od spodu, abych ji přizvednul, zajímavý nápad, hned jak bude auto doma z vyvaření prahu, tak se na to mrknu...
jo hele v které části si to vrtal, uprostřed nebo spíš na kraji, já teda nevím jak je parabola uchycená, ale bych ji tím šroubem nevychyloval zbytečně do strany...

Více
15 roků 9 měsíců zpět #45 od bjukemen
...nie ja som ju tiež potreboval zdvihnuť preto som dal ten šrob z vrchu a ako pritahujem tak svetlo ide hore...skusim Ti to odfotiť až to bude vidno...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 0.467 sekund