problém s centrálem...s wýstupem na swetlá

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od safi666
zdárek tipáci:)mnel sem menší problémy s centrálem na dálku pri montowaní new koupené sady...fúha to bylo jak špatný sen...samé káble..no skoro ma porazilo...napichowal som skoro každý jeden a furt nic:((auto né a né zamknút a neb. odemknút..ale už je to w poho wyriešené...kukol som tu nejaké rady a nápady a super podarilo sa...ale ešte mám jeden menší problém s wýstupem na smerowky...poradí nekdo jak to napojit??s hlawnej el.RJ dal.ovl.sa má zapojit len jeden kábl a to oranž.farby ale newím kam ho napojit...poradte pllss:(

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
16 roků 10 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: problém s centrálem...s wýstupem na swetlá
Zdarec,tak mám to samé a taky bych to rád zapojil na ten volný drát ale nevím jak a co.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od Pavel
Jestli máš nějakou obyč dálku tak tam počítám, že bude jako signalizace na směrovky vyveden pouze a jeden drát. Rozděl ho diodama a pak parálérně k blinkrům..a máte to 8)

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od Roman050
Odpověděl Roman050 pro téma ahoj
mam navrh a čo tak ked ty ostal jen jeden napojit to na vystražne smerovky na signalizaciu hmm priamo do vypinačua lebo lebšie do rele- poistky smeroviek- vystražnich ked ti blikaju všetky naraz

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od JohnRoss
nedávno jsem si do tipa dal alarm s centr. na dálku a tento výstup jsem rozdvojil ( levý blinkr zvlášť pravý zvlášť ) a dal jsem polovodičovou diodu na 3Amp. tak aby propouštěla napětí pouze z řj alarmu do blinkrů a 1. vývod jsem píchl na vývod z pojistkovky(L blinkr) 2. vývod (p blinkr) a blikají všechny.

Je to tak jak píše PAVEL. Dokonce to tak mám nakreslené ve schématu zapojení alarmu. No a ty svině tak šetří, že tam ty polovodičové diody nepřibalili, tak jsem si je musel jít koupit ( cca 20kč).

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od Augustin
Ja jsem zase diody daval na kontakty signalizace otevrenych dveri (v pripade otevrenych dveri). Byly tam pouze dva draty a ja resil jak napojit vsech pet dveri tak, aby mi to nezobrazovalo otevrene dvere na check panelu palubovky. Alarm jsem prebral z meho drivejsiho auta, ktere jsem boural, a tam to tak spatne zobrazovalo (leve predni dvere otevrene = byly otevrene oboje leve na check panelu). Ten co to tam montoval to pekne zmastil. :?

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od Pavel

Ja jsem zase diody daval na kontakty signalizace otevrenych dveri (v pripade otevrenych dveri). Byly tam pouze dva draty a ja resil jak napojit vsech pet dveri tak, aby mi to nezobrazovalo otevrene dvere na check panelu palubovky. Alarm jsem prebral z meho drivejsiho auta, ktere jsem boural, a tam to tak spatne zobrazovalo (leve predni dvere otevrene = byly otevrene oboje leve na check panelu). Ten co to tam montoval to pekne zmastil. :?

No jasně, to sem dělal do Fábie 8)

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Vygenerováno za 0.353 sekund