mam problem z el stahovanim okien

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od Roman050
relatko cvaka spina na obe polohy ale oka nejdzu dole ani jedno ani druhe čo tam može bit hmm nestretkli ste sa stim niekto hmm

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od bjukemen
...stretli,mal som to iste...a bolo zaseknute lozisko w motorčeku tak som to rozobral a už mi to nejde wobec :mrgreen: :mrgreen: ...ale nie mysis to rozobrat neda sa swietit...
...a este sa zwykne zaseknut ten snek co ide cez motorcek...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od mt-tuning
je mozne ze aj niektory s kablov ktore idu do vypinacov sa lubia polamat... prekontroluj kabelaz na jednej aj druhej strane s pipakom, ci nemaju niekde studeny spoj, teda ci niesu seknute... sem tam sa to stava

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od Roman050
ony chodily bez prblemou obe len teraz som mal problem z modulom centralu a od vtedy nejdu tam bude len neaka el zrada len či niekto ste sa stakou nestretli lebo ono relatko spina a ked rele spina tak aj ok no musi chodit

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od Criton
ty jo, mě se teď stalo úplně to samý.. ale ještě sem se nedostal k tomu, abych koumal co s tim je...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od Roman050
Odpověděl Roman050 pro téma heureka
Problem vyriešeny chybala mi tam len poistak lebo ked mi začal blbnut central tak my vyhadzovalo poistku a som potreboval asom myslel že su to nharadne no neboli je to 30 amperov apoistka su tri vedla seba tak na lavej strane bližšie ku dveram vedla poistkovej aj ty Criton budeš mat asi ten isti problem ale tak že ti ju vypalilo lebo je zima a bolo primrznute okno a si ho chcel otvorit no a nešlo lebo vypalilo pistku tak sa na to čo najskor kukni ja som tam mal taky samo zapričinenu chybu no čo už odstrabnene hotovo Fu to bolo roboti len si prečitata dobre ake su kde poistky no už viem že niesu nahradne

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od paatres11
no ja mam ten isty problem ale nemozem najst tie poistky.

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od Roman050
no tie poistky su tri a su na lavej strane hned vedla poistkovej skrine aspon teda umna ale malo bi to bit tak isto aj u teba lebo tipo tam am rozdiel len v zapojeny medzi dislom a benzinom tak že asik tak no ak ti zopina rele a okno nejde je to najpravdepodobnejšie vtom že rupla poistka

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od paatres11
no uz som to nasiel ten magor pred tym tam dal iba 15 miesto 30A.ale inak ja tam mam iba dve pojistky

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od Roman050
no dobre aôe zavada odstranena

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Dava
a nevite cim by mohlo byt ze u ridice mi ide stahovani a vytahopvani rychle a u spolujezce to ide vyrazne pomaleji???

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Vygenerováno za 0.429 sekund