Kontakty?

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od sendador
Kontakty? vytvořil uživatel sendador
Obcas mi prestane svitit zarovka na prave zadni lampe (brzdy, svetla). Staci pak zmacknout zarovku a uz to zase sviti, takze tam asi budou nejaky spatny kontakty. Nechce se mi to rozebirat, protoze se to stane max 1x za mesic. Je nejaky prostredek na cisteni kontaktu, ktery by se tam zal striknout?

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Kontakty?
kontox (ak sa ešte vyrába), ale asi by som to rozobral a skúsil trošička stlačiť objímku žiarovky, aby bol lepší dotyk :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Kontakty?
Zadní světla na Tempře jsou pěkně opruzácky udělaný. Nejsou to klasický objímky a dráty, ale takový pitomý plíšky roztahaný pod celou plochou sdružený svítilny. Nevím jak to popsat, musel bys to vidět sám když sundáš sklíčko a pak tu plastouvou sdruženou "parabolu", ale v podstatě pokud to zoxiduje, nebo se to vymele, je těžký s tim něco uspokojivýho udělat.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od sendador
Odpověděl sendador pro téma Re: Kontakty?

Zadní světla na Tempře jsou pěkně opruzácky udělaný. Nejsou to klasický objímky a dráty, ale takový pitomý plíšky roztahaný pod celou plochou sdružený svítilny. Nevím jak to popsat, musel bys to vidět sám když sundáš sklíčko a pak tu plastouvou sdruženou "parabolu", ale v podstatě pokud to zoxiduje, nebo se to vymele, je těžký s tim něco uspokojivýho udělat.

Tak tos me nepotesil :-) Dokud to bude fungovat tak jak ted, tak to asi nebudu resit. Jednou za mesic/dva se mi rozsviti check panel, tak to za minutu dam do cajku a je to.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od Předseda
Tobě check panel hlídá zadní žárovky? Tak to je dobrý. Máš podobnou Tempru jako já, jenom hezčí a lepší :)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: Kontakty?
kontox se ještě vyrábí a je fakt dobrý stlač ty kontakty ale opatrně at tam dáš tu žárovku

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od sendador
Odpověděl sendador pro téma Re: Kontakty?

Tobě check panel hlídá zadní žárovky? Tak to je dobrý. Máš podobnou Tempru jako já, jenom hezčí a lepší :)

Jo, Tobe ne? Mel jsem za to, ze vsechny check panely hlidaji i zadni svetla.

Tempra se mi vzdycky libila, ale ne ten kombik. V tmave modry je skoro krasavice :lol:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od Předseda
Já mám socku, check panel to má - ale zapotřebí :) Zadní světlo jsem ale rozebral, nejak to tam zkusil naohýbat a snad to už rok svítí, ale moc tomu nevěřím :evil:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Kontakty?
Taky mne to sralo, tak jsem se nasral taky :twisted:
Nastrihal jsem si kousky alobalu a ty jsem dal na ty problemove zarovky.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: Kontakty?
mě to blbne většinou za vlhkého počasí,přisuzuju to kostrám,nijak to neeřeším,porucha se mi ukazuje jenom na check panelu,ale vzadu všechno svítí

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
17 roků 2 měsíců zpět #11 od Dava
Odpověděl Dava pro téma Re: Kontakty?
Me se treba stavalo ze mi sem tam na digi palubce rozsvitili ty 2 stopky uprostret je kontrolka spz vubec nevim cim to mohlo byt ,ale prestaloto...ale ta porucha ze nesviti SPZ sviti porad pritom mam obe nove zarovky a sviti to jak ma :roll:

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Více
17 roků 2 měsíců zpět #12 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Kontakty?

Me se treba stavalo ze mi sem tam na digi palubce rozsvitili ty 2 stopky uprostret je kontrolka spz vubec nevim cim to mohlo byt ,ale prestaloto...ale ta porucha ze nesviti SPZ sviti porad pritom mam obe nove zarovky a sviti to jak ma :roll:

s tym spz osvetlenim som mal aj ja problem. raz mi svietila poruchaa raz nie a ked som buchol piatimi dvermi tak porucha prestala svietit. a pritom osvetlenie spz svietilo. problem bol nakoniec v ziarovke. bol na nej preruseny dratik ale len kusok takze ona svietila. vymenil som ju a od vtedy je po probleme :) :)

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
17 roků 2 měsíců zpět #13 od Dava
Odpověděl Dava pro téma Re: Kontakty?
Nevite cim by to mohlo bejt pokazde mi praskne parkovaci zarovka u ridice uz sem ji menil asi 4x a uz to nema cenu protoze vim ze mi zase praske a jeste ke vsemu pekne na ho*no se to tam dava :D vim ze ta polozka za ni je az smesna ,ale je to vazne otrava pritom konektory mam novy..a uz me zacina stvat ze mi stale kvuli tomu sviti porucha na palubovce viz digi palubka :lol:

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Vygenerováno za 0.066 sekund