Fm přijímač na autorádiu nefunguje-poraďte

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od Weka
Mám autorádio a přehrává mi pouze mp3 a cd, ale rádio(fm přijímač)mi nefunguje.Dá se to vyřešit nějakou alternativou????nějakým FM přijímačem do zapalování nebo něco takového.

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od skypan
Odpověděl skypan pro téma fm přijinač nefunguje poradte
to jako samo o sobě rádio nehraje,tedaani nehlesne?

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od Weka
Slyčím jen šumění a když dám automatické ladění,nic to nenajde..občas se mi stalo, že když byl silný signál tak jsem něco slyšel,ale jinak nic a anténu mám na 100%v pohodě..ještě se na to mrknu ale už to řešil i tatík a doma hrálo a v autě ani ťuk

1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od skypan
Odpověděl skypan pro téma fm přijinač nefunguje poradte
jj,tak rádio samo o sobě je v pořádku,tak musíš pořešit anténu,zkoukni jestli někde po cestě koax nemáš zkiříplej cistotu kontaktů na výztupu antény ajak vypadá,tem jack co se strká do rádia. :)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od hovi
nebo pokud máš tu ,,polohovatelnou antenu,, jak se dá položit na střechu nebo zvednout, tak jestli ti to neblbne v tom dotyku mezi tou antenou a tim ,,držákem,, co je přidělaný na střeše

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od Dava
ja jak jsem si koupil novou antenu a radio tak mi spatne hrali stanice ,ale vsechny tak sem to vyresil antenim zesilovacem stoji neco kolem 300kc(pred rokem sem to kupoval)

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od JohnRoss
100% je problém v anténě.

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od Weka
A nemůže to být problém v rádiu???protože je to sencor a už mi problikává displey atd a předtavte si:jak to táta doma zpravoval, tak nejelo cd ale jen rádio..dali jsme to do auta a jelo jen cd a zas rádio nejelo.mazec..asi je to zralé na nové rádio... :roll:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od petr1978
Taky si myslím, že to bude v anténě. A Sencor jsou rádia s dobrým přájmem. Hledal bych v koaxiálu hned u rádia.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od jirkaR
no jelikož jsem sencory prodával tak tě asi překvapím ale hodně problémů bylo právě s FM ale spíš u těch levnějších modelů

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od petr1978

no jelikož jsem sencory prodával tak tě asi překvapím ale hodně problémů bylo právě s FM ale spíš u těch levnějších modelů

Tak to jsem fakt překvapený 8O Měl jsem už 3 Sencory a všechny přijímaly na kus drátu strčeného do koncovky :D

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma fm příjem
bráchovi to taky nešlo, a nakonec jsme našli nezapojený drát, už nevím jaký, ale myslím že v popise to mělo něco společného s napájením antény, či co. zapojili jsme ho a rádio hraje

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od jirkaR

Tak to jsem fakt překvapený 8O Měl jsem už 3 Sencory a všechny přijímaly na kus drátu strčeného do koncovky :D

asi záleží na modelu no neví dost často si na to lidi stěžovali

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od Weka
No já nemám zapojený nějaký modrý drát a nevím od čeho je.Je jen ve vagosvorce a nikam nevede...myslíte že by to mohl být on??

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od DURI123
no ja mam radio kenwoodko za 5000 a tiez mam FM prijem na prd :twisted: to som uz kupil inu antenu - tu co sa lepi na okno, ma aj zosilovac, ale mam pocit ze je to este vacsi sh... ako ta co tam bola... aku antenu mate vy chlapi?

DIKI MOC

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Vygenerováno za 0.584 sekund