reklamace baterie
16 roků 9 měsíců zpět #1
od grifith
Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky
reklamace baterie vytvořil uživatel grifith
zdravim, mám takovej dotaz jaké máte zkušenosti s reklamací baterky?ja ji měl necelý měsíc novou a zkonala a poté co jsem ji šel reklamovat, tak mi sdělili, že to bude probíhat v normálním reklamačním řízení - tzn. cca 3 týdny bez baterky. Mám vůbec nějaký "nárok" na nějakou náhradní od nich nebo se musím smířit s tím že teď minimálně 3 týdny si nezajezdím? jestli sem můžete hodit nějaký vaše názory a zkušenosti budu moc rád
Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 9 měsíců zpět #2
od bjukemen
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Odpověděl bjukemen pro téma Re: reklamace baterie
...no záleží od prístupu firmy resp. predávajúceho...otcovi sa stala podobná vec a vymenili mu bateriu za novú priamo v obchode...skús na nich trošku pritlačiť...To nieje len zhrabnúť peniaze a viac sa o zakazníka nestarať...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Méně
Více
16 roků 9 měsíců zpět #3
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: reklamace baterie
Pokud se projeví závada do 6-ti měsíců od prodeje jedná se o vadný výrobek a máš ze zákona nárok na vrácení peněz. Je jen na tobě jestli zvolíš možnost reklamace nebo budeš chtít vrátit peníze. Toliko občanský zákoník...
Pokud sis ji teda nekoupil jako firma, tam je to složitější...
Pokud sis ji teda nekoupil jako firma, tam je to složitější...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Vygenerováno za 0.295 sekund