Kilometre
16 roků 9 měsíců zpět #16
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma kiláky
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 9 měsíců zpět #17
od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma kiláky
nebo tady
http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6827&postdays=0&postorder=asc&start=45
to skypan: pořád nevíme jistě jestli je to pravda , jinak chystám se poslat dotaz přímo do fiatu,akorát ho musím sesmolit a přeložit do italštiny(asi jsem blázen )
to skypan: pořád nevíme jistě jestli je to pravda , jinak chystám se poslat dotaz přímo do fiatu,akorát ho musím sesmolit a přeložit do italštiny(asi jsem blázen )
16 roků 9 měsíců zpět #18
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
nééé Michale je to v pořátku alespom budeme mít jasno ale stejně kdyš to porovnám jak to vše (u mého auta) vypadá a odchází, tak tomuto stavu i docela věřím..
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
16 roků 9 měsíců zpět #19
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: Kilometre
Já už jsem do toho fiatu napsal...jen tak pro pořádek.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
16 roků 9 měsíců zpět #20
od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tachoš
přímo italiano nebo nějaké zastoupení u nás? počítám že ještě neodpověděli, co?Já už jsem do toho fiatu napsal...jen tak pro pořádek.
16 roků 9 měsíců zpět #21
od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma Re: kilometre
no u mě to samé, ale byl jsem na svůj kočár škaredý, takže taky podle toho vypadá. ale těm kilákům se mi pořád nechce věřitnééé Michale je to v pořátku alespom budeme mít jasno ale stejně kdyš to porovnám jak to vše (u mého auta) vypadá a odchází, tak tomuto stavu i docela věřím..
16 roků 9 měsíců zpět #22
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: tachoš
Napsal jsem na fiat.com, takže počítám, že se to dostane snad přímo na italiano. Jinak jsem to psal i do jiného topicu, dnes jsem obvolal asi 10 servisů po celé ČR jestli nenajdou a nikde už prej nemaj manuály na tak starý auto.přímo italiano nebo nějaké zastoupení u nás? počítám že ještě neodpověděli, co?
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Vygenerováno za 0.366 sekund