ntc termistor

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od zula
ntc termistor vytvořil uživatel zula
čau nemůžu zehnat ntc termistor ter640-15k.prý záleží na hodnotě15k a poradili mi ntc termistor 02-15k.nemáte s tím někdo zkušenosti.diky za rady.tady posílám odkaz na ten termistor a má to být na čidlo vzduchu
www.ges.cz/?search=ntc+termistor&pag...;lang=cz&cur=CZK

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od doomik
Odpověděl doomik pro téma Re: ntc termistor

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: ntc termistor
no to mě zajímá pánové,rozepište se o tom trochu víc.ten termistor má to čidlo nějak nahradit nebo opravit,či co :?: kam se to strká :?:

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: ntc termistor
jo díky moc za ten odkaz.prosímtě a rozdělal jsi to čidlo,nebo jsi to napájel na ty konektory a někam dal a kam

Live to ride
Brava 1,6 16v

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: ntc termistor
Charlesi, bud tak hodny a posli ten soubor co jsem Ti poskytl Max-elovi, at jej povesi na web. Ja jsem prisel o data, takze ho jiz nemam. :cry:
Ja jsem pred nejakym casem udelal k tomuto clanek.

Jinak ja jsem kupoval ten termistor tady www.ezk.cz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: ntc termistor
Jo pošlu mu to ;) nebo to sem dám sám.....jinak co se týče čidla, tak je to pouze termistor, který je chráněn silonovým pouzdrem, zalité pryskyřicí v kovovém pozdře s konektorem ;) a domácí oprava je tak do 200,- korun a nové v obchodě stojí přes 1000,- korun a typ termistoru podle Augustinova zkoumání se nejlépe hodí TER640 15k ale musí být NTC...pro trochu šikovného kutila, což si myslím, že majitelé tipa/rempry jsou, není problém vyměnit ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od bery1970
za ten článek bych se moc přimlouval [smilie=bluecolorz5_pdt_01.gif] ,charlesi píšeš ,že domácí oprava vyjde na 200k,já myslel že potřebuju jen ten termistor a ten stojí pár kaček,takže co ještě :?:

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od Charles
článek už je na webu a tady je odkaz:

www.fiattipo.net/modules.php?name=Downlo...addetails&lid=36

je potřeba někde sehnat nebo udělat silonové pouzdro a taky to kovové tělo, protože z toho starého to asi bez porušení nejde vyndat :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od bery1970
díky je to supr,ale já mám na 1,4 čidlo vzduchu takovej klobouček,tohle mi připadá jako čid.tepl.vody,nebo to tak vypadá když je to oloupaný :?:

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od Charles

díky je to supr,ale já mám na 1,4 čidlo vzduchu takovej klobouček,tohle mi připadá jako čid.tepl.vody,nebo to tak vypadá když je to oloupaný :?:

Tak tohle je čidlo u naší 1.6 DOHC a nevim jestli je to stejný i na 1.4 a zda jsou stejné hodnoty čidla :oops:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od bery1970
každopádně děkuji :D

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od doomik

... a domácí oprava je tak do 200,- korun a nové v obchodě stojí přes 1000,- korun ....

Nic proti, ale ty jsi dokazal sehnat cidlo ktere je na DOHC???
Ja ho taky kupoval, ale odpor byl mnohem mensi, nevzpominam si presne, ale bylo to kolem 2kohmu, ale na to nove slo napajet termistor bez nutnosti
rozebirat cele cidlo, protoze tam byl stejny typ termistoru s nozickami z dratu, kdezto ty origose maji nejake lanka v buzirce a tak musis rozebirat.
Ja nedelal zadnou silonovou nahradu. Odvrtal jsem puvodni termistor, napajel novy, zalil epoxidem, zpatky zatemoval prirubu a zase zalil epoxidem.

Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: ntc termistor
borci ten článek od Augustina mám,už dávno,ale prostě jsem nikde nenašel ten termistor.
a jinak bych těl poradit jestli nestačí ten termistor jenom napájet na konektor a dát ho kamkoli-jestli by to taky fungovalo

Live to ride
Brava 1,6 16v

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od Charles
To doomik: augustin to čidlo několikrát měřil a nakonec tenhle typ termistoru mu vyšel jako nejlepší a kdyby tam nemuselo být to silonové pouzdro, tak ho tam nedávají, všechno tam je k nějakému účelu a pokud jsi tam měl už termistor klasickej, tak to čidlo už někdo předělával

To zula: tohle jsem s augustinem řešil taky a je tam umístěný kvůli proudění vzduchu v sání, bylo mi i vysvětleno, že není v podstatě kam jinam ho dát, protože v něm chodí proud a tak při kontaktu s motorem by to dělalo zkraty

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od doomik

To doomik: augustin to čidlo několikrát měřil a nakonec tenhle typ termistoru mu vyšel jako nejlepší a kdyby tam nemuselo být to silonové pouzdro, tak ho tam nedávají, všechno tam je k nějakému účelu a pokud jsi tam měl už termistor klasickej, tak to čidlo už někdo předělával

Ne kupoval jsem nove cidlo, ale to melo odpor kolem 2kohmu a to nove cidlo
melo klasicky termistor. Jen by mne zajimalo kde jsi dokazal sehnat
nase DOHC cidlo se spravnym odporem? Znamy ma prodejnu a nedokazal to.

Ten postup co jsem napsal na predelani puvodniho cidla jsem delal uz dvakrat a motory bezi jak maji tak ti znova rikam, ze to muzes predelat bez
jakehokoliv silonu do puvodniho cidla.

Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Vygenerováno za 0.502 sekund