kostra?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od paatres11
kostra? vytvořil uživatel paatres11
ked zapnem smerovku tak trosku blika pristrojovka.preco?a este kolisu mi otacky volnobehu.nebude to kostra?

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: kostra?
Zdarec,tak ty blinkry by mohly být kostrou,na tu mrkni.Kostra dělá velkou neplechu.A co se týče těch kolísajících otáček tak nevím jestlí kostra na to má vliv,ale mě to dělá taky i když už jsem několikrát čistil klapku sprayem a nějaký čistič do paliva tam taky byl a pořád to dělá.na ty otáčky bych chtěl taky nějakou radu pač je to takové dost napříjemné.Ještě mě napadá ty otáčky jestli to nedělá falešný vzduch nebo aj špatné těsnění na vstřikovací jednotce,mám ho už takové podivné.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od jefrisko
Odpověděl jefrisko pro téma Re: kostra?
Aji mne poblikava palubka sice jen slabe ae problikava takže musim mrknout na tu kostru ta je pod baterkou

Fiat Tipo 1.9Td 1990-Digy. 93000Km +02:-)

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #4 od vilímek petr
No ony jsou v motoru dvě,jedna pod baterkou a druhé je za spolujezdcovým světlem,prej je tam aj třetí zezadu na motoru,ale tu jsem nečistil.Pak je pod palubkou pod volantem a vzadu je u světla v kufru.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od jefrisko
jj pod svetlem vim pod volantem nevim ani zezadu motoru ae ty dve vim dam sem foto tohle je prvni pod baterkou http://fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=8158 a tohle je druha za tym svetlem http://fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=8160 [/list]
[/img]

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #6 od vilímek petr
Jo to jsou ony,pak je v kufru jak odděláš koberec tak za světlem.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od jefrisko
jj neřikam aby ses tam nedival ae ta byva vetšinou čistoučka proste mrkni všude....mne problikne palubka aji když dam zpatečku a to mam na tehc svetlech čisty

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: kostra?
noi pozor mě to dělalo taky teď sem dal novou palubku a přestalo to takže to nemusí dělat pouze a jenom kostra

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od jefrisko
aha nestraš new digi palubku..hmm a kdes ju sehnal a za kolik???

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: kostra?
sehnal sem jí tady na klubu a je to o dost lepší na tý svý sem ani pomalu neviděl kolik jedu jak byla zašlá ale tahle vypadá ok....a stála mě 400 ale vypadala nějak že jí čistili protože tam byli nějaký papírky a ještě to nebylo rozlepený

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: kostra?
Mě to taky bliká a kostrou to není, protože jsem teď udělal všechny kostry v motorovym prostoru a předělával jsem to a bliká mi palubka pořád.....a dokonce jsem ji i vyměnil za novou ;) ale ne kvůli blikání, ale kvůli nefunkčnosti otáčkoměru

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od jefrisko
Tak to je pasé čim to teda je??

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: kostra?
Poblikávani palubky je na 99 percent kostra. Ja som dnes dal nový kostriaci kábel (druhý konektor, druhý pin - čiernofialový kábel - z pohľadu namontovanej palubky), ukostril som pod volantom. Teraz je to ok!

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 3 týdnů zpět #14 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: kostra?
Dneska jsem sondoval čidlo spouštění ventilátoru - sahary. Pak skočím do auta a nefunguje otečkoměr a palivoměr. Otáčkoměr nehlásí nic, zatímco hladové oko slabě svítí a občas poblikává. Ručička palivoměru mírně kolísá nebo je na nule. Co teď .. že by kostra palubovky? Tak ale proč všechno ostatní funguje jak má? Prosím o radu, než rozhodím zase půlku auta. Kde se nachází ukostření pro palubovku?

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 3 týdnů zpět #15 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: kostra?

Dneska jsem sondoval čidlo spouštění ventilátoru - sahary. Pak skočím do auta a nefunguje otečkoměr a palivoměr. Otáčkoměr nehlásí nic, zatímco hladové oko slabě svítí a občas poblikává. Ručička palivoměru mírně kolísá nebo je na nule. Co teď .. že by kostra palubovky? Tak ale proč všechno ostatní funguje jak má? Prosím o radu, než rozhodím zase půlku auta. Kde se nachází ukostření pro palubovku?

malo by byt u sofera pri lavej nohe pri poistkovej srini :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Vygenerováno za 0.464 sekund