Krádež
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Asi jak u čeho. Chtěli jsme takhle urvat zamčenej volant u Š1203, když jsme jí dávali do šrotu. Rvali jsme to jako fakt fest, dost velký rány, ale krom toho že se nám povedlo ten zámek nalomit (tělo je z hliníku), tak jsme ho neurvali. Museli jsme to poctivě rozmontovat (práce na cca 15 minut).
přesně tak, lidi toho nakecají, pokud máš zamknutej volant, tak ho rukou neutrhneš, ani kdyby si se zbláznil. Zkoušeli jsme to na škodovce 120 než šla do šrotu. Pokud jste někdy měli celej mechanismus rozebranej, tak se ani moc nebudete divit, že to nejde.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Hele .. dobrej nápad. Nedávno sem si na zimu koupil kuklu, aby mi nebyla zima na hlavu - tak ji můžem využít i jinak. A náš cíl třeba Krumvíř. V jedné ulici bydlí hned 4 tipato BlackJack: no to si nech, tvoje bude totiž prvni který ukradnu, jedine že by si sel do toho se mnou udelame si z toho job, budeme krast Tipa a dily prodávat je tady na foru
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Fiat Tipo 1,9 TDs 1993 (78000 Km)
včera jsem ztratil klíče , a povím vám jsem z toho nešťastný , docela jsem poničil dveře než jsem se tan dostal. teď mě čeká ještě spínačka.No chlapci. Dneska sem viděl tak trochu, jak to funguje a řeknu, že ukrást tipo není vůbec složité. Otevřít a nastartovat celkově
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Nicméně urvat zámek na volant je věc skutečně takměř nemožná, takže asi tak. Nikdy nezabránít zloději se do auta dostat, ale zásada č.1 je aby s autem neodjel. Zbytek je nahraditelný.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Já jednou ztratil imobilizér .. upadl z klíčků - utrhl se z kroužku. Bylo to na venkovní díze. Byl jsem z toho zmatený a špatný. Chodil jsem s mobilem a hledal všude, kam jen má noha šlápla + mně ještě kamarádi pomáhali.včera jsem ztratil klíče , a povím vám jsem z toho nešťastný , docela jsem poničil dveře než jsem se tan dostal. teď mě čeká ještě spínačka.
Po třech hodinách neustálého hledání sem ho našel, když kamarádi odjeli sousedním autem, pod kterým byl.