reflektor

Více
17 roků 1 měsíc zpět #1 od bery1970
reflektor vytvořil uživatel bery1970
nazdárek pánové
dneska jsem vytáh pravej reflektor i s blinkrem abych ten blinkr k němu pořádně přifixoval,protože vždy když jsem zavřel kapotu tak se ten blinkr rozjel do strany a vypadával.to se díky bohu povedlo za pomoci mé všestrané přítelkyně(tavné pistole).
ovšem při té příležitosti jsem si všimnul,že ten reflektor je oproti levýmu zaraženej jako moc dovnitř(myslím ten vnitřek co se hejbe)takže ho mám jakoby na doraz nahoře,ale potřeboval bych ho ještě vejš(svítí moc nízko) a to už samozřejmě nejde.to levý je o hodně víc v předu,skoro olizuje sklo zevnitř a to jde seřizovat v poho.dá se to nějak celý rozdělat?
no ještě když jsem to dával zpět a zapojil klkason tak mi to přepaluje pojistku ta houkačka.
ale něco pozitivního se přece jen povedlo,když jsem to světlo měl venku,pokusil jsem se vypucovat ten vnitřek.napřed opatrně oddělat to stínítko,ono sice neprojde ven musel jsem ho tam nechat a dávat bacha abych nic nepodřel.pak jsem si na vařečku omotal hadr,zafixoval gumičkou a vypigloval jsem ty chromovaný plochy i sklo ze vnitř normálně na sucho.ve výsledku lepší svítivost tak o 30%.abych to nepřehnal tak o 25% :wink:

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #2 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: reflektor
normálka to sklo vepředu odlepíš.....a pak to zase nějakym silikonem přilepíš zpátky.....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: reflektor
jejej toho jsem se bál,doufám že to nepos... víc než to je.dík

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: reflektor

jejej toho jsem se bál,doufám že to nepos... víc než to je.dík

já to tak udělal jenomže sem na tom světle zjistil že má v háji parabolu takže šlo pryč...ale normálka to de....jenom to musíš zase něčim slepit....aby do toho neteklo...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: reflektor
na to lepení prodávají speciální lepidlo na skla okna atd. je sice o něco dražší než obyčejný silikon ale máš jistotu , že to bude držet a že tam časem nepoteče

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od bery1970

na to lepení prodávají speciální lepidlo na skla okna atd. je sice o něco dražší než obyčejný silikon ale máš jistotu , že to bude držet a že tam časem nepoteče

kde mi to prodaj?v domácí dílně nebo musím vyloženě do sklenářství a kolik to asi koštuje :?:

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: reflektor
no seženeš to ve většině mototechen a kolik to stojí ti nepovim ,ale tak je to taková tuba 200ml tušim a cena bude asi kolem něco málo přes 300kč

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od bery1970
ok dík

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Vygenerováno za 0.051 sekund