LED zarovky do zadnich lamp

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od TDGT
LED zarovky do zadnich lamp vytvořil uživatel TDGT
cau kluci planuju koupit LED zarovky do zadnich svetel na tipo,staci do hlavnich svetel (brzdovka,blinkr atd neni potreba) a chtel sem se zeptat jestli stim nema nekdo zkusenost jak to snema sviti popripade jak to pres ty origo kourovy kryty svetel vypada

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: LED zarovky do zadnich lamp
no podle mě to v těch orygo bude to samé , jako obyčejná žárovka , to bys musel mít čirá světla , aby to mělo nějaký efekt podle mě

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: LED zarovky do zadnich lamp

no podle mě to v těch orygo bude to samé , jako obyčejná žárovka , to bys musel mít čirá světla , aby to mělo nějaký efekt podle mě

ale svitivost by mela byt podle me vyssi ne?prece jen ty ledky vic sviti ale nevim fakt ,

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od MATY585
noo teoreticky anoo..podla mna by to malo tiez tak byt...ja som rozmyslal nad kupou tej ziarovky co je ako original na zavit a ona ma vlastne na sebe nejakych 6 lediek...mohlo by to byt lepsie ako origo

Fiat Tipo 1,9 TD

Vygenerováno za 0.296 sekund