Přední světla
Dííík
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
blbě Ka?dé světlo dr?í zezadu 4 ?rouby. Přístup nic moc, někdy je
lep?í sundat celé "brýle". Po vy?roubování těchto 4 ?roubů se uvolní celé
světlo i s blinkrem. Na blinkrech je taková západka, která se zacvakává do
toho světla. Ta bývá často ulomená.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Vyměnu sem měl hotovou cca za 6 hodin čistý práce ( plus se tam dělal pár drobností a navíc sem to dělal s kámošem poprvý) ...
Kdyby si potřeboval poradit víc ozvi se na mail nebo icq
stiglitz.
/////
Ale novej nevim
Mě se novej nelíbí Proto mam starej...
nio skus to ale melo by to jit koupit.kdyz koupis sttare odlepis od hrnce(zadni casti umele) od silikonu poradne ten silikon ocisti od toho hrnce aby tam nic nezustalo a poradne odmastit.sklo taky poradne odmastit.potom na sklo do drazky po obvodu natahni silikon na lepeni skla a opatrne priklop tim hrncem a potom to poradne zatizit a dokola zacistit(zarovnat) ten silikon no a melo by byt a nechat to aspon den tvrdnout.Díky za obsáhlou odpověď, nicméně nevíš tedy jestli lze sehnat jen sklo samotný a vyměnit ho? Mám tam malou dírku zatím přelepenou kouskem průhledný izolačky. Dostal jsem někde kamínek. Asi by to zajímalo nejen mě. Dík.
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
stiglitz.
/////
Mám potíž, možná. Sehnal jsem světlo na nový model a je v něm zařízeni pro hydraulický naklápění toho světla zcela zřejmě v závislosti na zátěži. Pochopitelně když předchozí majitel to auto nabořil, nezatěžoval se tím, no já se na to asi taky vykašlu, nicméně bych chtěl najít nějakou univerzální polohu paraboly v tý lampě a následně to fixovat a seřídit světla, Ta parabola, říkám to dobře se mele v tom světlu, vede tam asi i hadička, ještě jsem to podrobně nezkoumal. Jde o nový model, starý to měl nebo ne? Může mi někdo pomoci, dělal jste to už někdo? Ještě zmíním že předchozí majitel to fixoval vázacím drátem
na satrých světlech to byxlo taky...jenom sem nepochopil princip když v hadičce nic nebylo...ale po výměne světel mi tam zůstala hadička viset takže to nějak neřešim....ale mám starý světla no...
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW