Přední světla

Více
19 roků 4 týdnů zpět #1 od ricci-v
Přední světla vytvořil uživatel ricci-v
:?: Nevíte někdo jak se sundavá přední světlo a blinkr :?:
Dííík

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
19 roků 4 týdnů zpět #2 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Přední světla
U TD hrozně
blbě :) Ka?dé světlo dr?í zezadu 4 ?rouby. Přístup nic moc, někdy je
lep?í sundat celé "brýle". Po vy?roubování těchto 4 ?roubů se uvolní celé
světlo i s blinkrem. Na blinkrech je taková západka, která se zacvakává do
toho světla. Ta bývá často ulomená.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #3 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Přední světla
Chlapi chci se zeptat jestli je nutný měnit celý světlo nebo se dá sundat jen sklo? Nový model...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #4 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Přední světla
CO se týče sundavání předních světel mám poměrně novou zkušenost ( cca 14 dní zpátky)... Měnil jsem oba blinkry i světla protože sem naboural a původní šli do háje :-) CO se týče vyndavání bylo to celkem pracný ( samozřejmě že mam 1,9 TD :D :D ) vyřešil sem to jednoduše :-) Na jedný straně sem sundal box pro vzduchovej filtr ( celej sem ho vyndal aby bylo dost místa) a pak to šlo v pohodě :-) a na druhý straně sem vyndal baterku a nádržku na chladící kapalinu sem jen odšrouboval a kousek popondal :-)
Vyměnu sem měl hotovou cca za 6 hodin čistý práce ( plus se tam dělal pár drobností a navíc sem to dělal s kámošem poprvý) ...
Kdyby si potřeboval poradit víc ozvi se na mail nebo icq :-)

Více
18 roků 3 měsíců zpět #5 od stiglitz
Díky za obsáhlou odpověď, nicméně nevíš tedy jestli lze sehnat jen sklo samotný a vyměnit ho? Mám tam malou dírku zatím přelepenou kouskem průhledný izolačky. Dostal jsem někde kamínek. Asi by to zajímalo nejen mě. Dík.

stiglitz.
/////

Více
18 roků 3 měsíců zpět #6 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Přední světla
Tak to vážně netušim... U světel na starym modelu to jde ...
Ale novej nevim :-)
Mě se novej nelíbí :-) Proto mam starej...

Více
18 roků 3 měsíců zpět #7 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Přední světla

Díky za obsáhlou odpověď, nicméně nevíš tedy jestli lze sehnat jen sklo samotný a vyměnit ho? Mám tam malou dírku zatím přelepenou kouskem průhledný izolačky. Dostal jsem někde kamínek. Asi by to zajímalo nejen mě. Dík.

nio skus to ale melo by to jit koupit.kdyz koupis sttare odlepis od hrnce(zadni casti umele) od silikonu poradne ten silikon ocisti od toho hrnce aby tam nic nezustalo a poradne odmastit.sklo taky poradne odmastit.potom na sklo do drazky po obvodu natahni silikon na lepeni skla a opatrne priklop tim hrncem a potom to poradne zatizit a dokola zacistit(zarovnat) ten silikon no a melo by byt a nechat to aspon den tvrdnout.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od stiglitz
Mám potíž, možná. Sehnal jsem světlo na nový model a je v něm zařízeni pro hydraulický naklápění toho světla zcela zřejmě v závislosti na zátěži. Pochopitelně když předchozí majitel to auto nabořil, nezatěžoval se tím, no já se na to asi taky vykašlu, nicméně bych chtěl najít nějakou univerzální polohu paraboly v tý lampě a následně to fixovat a seřídit světla, Ta parabola, říkám to dobře se mele v tom světlu, vede tam asi i hadička, ještě jsem to podrobně nezkoumal. Jde o nový model, starý to měl nebo ne? Může mi někdo pomoci, dělal jste to už někdo? Ještě zmíním že předchozí majitel to fixoval vázacím drátem :roll:

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Přední světla

Mám potíž, možná. Sehnal jsem světlo na nový model a je v něm zařízeni pro hydraulický naklápění toho světla zcela zřejmě v závislosti na zátěži. Pochopitelně když předchozí majitel to auto nabořil, nezatěžoval se tím, no já se na to asi taky vykašlu, nicméně bych chtěl najít nějakou univerzální polohu paraboly v tý lampě a následně to fixovat a seřídit světla, Ta parabola, říkám to dobře se mele v tom světlu, vede tam asi i hadička, ještě jsem to podrobně nezkoumal. Jde o nový model, starý to měl nebo ne? Může mi někdo pomoci, dělal jste to už někdo? Ještě zmíním že předchozí majitel to fixoval vázacím drátem :roll:

na satrých světlech to byxlo taky...jenom sem nepochopil princip když v hadičce nic nebylo...ale po výměne světel mi tam zůstala hadička viset takže to nějak neřešim....ale mám starý světla no...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Vygenerováno za 0.408 sekund