nezavírají zadní dveře - centrál
16 roků 8 měsíců zpět #16
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: nezavírají zadní dveře - centrál
v tom případě mi to nefunguje, já zamknu i s otevřenými zadními dveřmi a zámek zůstane zamčenej, takže mám další věc na kontrolu a opravu
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #17
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma nezavírají zadní dveře-centrál
ano určo tam nejaký(na zadních dveřích)nějakej zpínač je(páč to hlásí na check panelu),ale auto jde zamknout i s otevřenejma zadníma dveřna i kufrem(dělám to tak než mi vylezou děti z auta)a pak to jde normálně zabouchnout,aniž by se to odemklo,nebo nešlo zavřít,alespon u Tempry to takhle jde....
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
16 roků 8 měsíců zpět #18
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: nezavírají zadní dveře - centrál
jo dveře zamknu i otevřený a dokonce si myslím že i ty přední no už na to makám tak dám vědět zatím jsem sundal tapec
Fiat Tipo
16 roků 8 měsíců zpět #19
od Augustin
pri zadnich je to mozne.
Odpověděl Augustin pro téma Re: nezavírají zadní dveře - centrál
Musim Te zklamat, ale bohuzel to nezamknes...kdyz jsou predni otevrene, tak se znovu otevrou vsechnyjo dveře zamknu i otevřený a dokonce si myslím že i ty přední no už na to makám tak dám vědět zatím jsem sundal tapec
pri zadnich je to mozne.
16 roků 8 měsíců zpět #20
od jirkaR
Fiat Tipo
Ale zamknu kdybych měl kameru tak to natočím, když otevřu jedny přední dveře tak v pohodě zamknu
Fiat Tipo
16 roků 8 měsíců zpět #21
od Criton
když máš oterřenej zadek a zamkneš a pak teprve ty zadní dveře zabouchneš, tak budou taky zamčený.. přesně tak to má bejt...
u fiat zámků je problém s tim, že sou strašně náchylný na špínu... a třeba nové zámky (stilo, bravo...) ty jsou na tom ještě hůř... pozužívá se na ně špatný materiál a nejen, že když sou zasraný, tak nefungujou, ale taky v létě když je v autě mega teplo, tak se plastový kolečko, co je na motorku rozehřeje tak, že když chceš odemknout/zamknout, tak se akorát motorek zakousne do kolečka a konec - zámek na vyhození....
zrovna tohodle sem nedávno přebíral dvě palety, co nám přišlo z fiata jako reklamace...
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Odpověděl Criton pro téma Re: nezavírají zadní dveře - centrál
tak to taky má chodit.. není to nic nenormálního.. horší je, co tady píše Jirka, pač když sou otevřený přední dveře a zamkneš, tak by se to mělo hned samo udemknout... je to z bezpečnostních důvodů...v tom případě mi to nefunguje, já zamknu i s otevřenými zadními dveřmi a zámek zůstane zamčenej, takže mám další věc na kontrolu a opravu
když máš oterřenej zadek a zamkneš a pak teprve ty zadní dveře zabouchneš, tak budou taky zamčený.. přesně tak to má bejt...
u fiat zámků je problém s tim, že sou strašně náchylný na špínu... a třeba nové zámky (stilo, bravo...) ty jsou na tom ještě hůř... pozužívá se na ně špatný materiál a nejen, že když sou zasraný, tak nefungujou, ale taky v létě když je v autě mega teplo, tak se plastový kolečko, co je na motorku rozehřeje tak, že když chceš odemknout/zamknout, tak se akorát motorek zakousne do kolečka a konec - zámek na vyhození....
zrovna tohodle sem nedávno přebíral dvě palety, co nám přišlo z fiata jako reklamace...
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
16 roků 8 měsíců zpět #22
od jirkaR
Fiat Tipo
tak to vypadá že je to v křivejch táhlech motůrek táhne jak z praku ale potřebuju vědět jesli máte pod tapcem tu černou folii a pod tou folii ještě něco nebo ne?
Fiat Tipo
16 roků 8 měsíců zpět #23
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: nezavírají zadní dveře - centrál
Mám pod tapecírunkem takovou tuhou fólii a pak je tam ještě igelit.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Vygenerováno za 0.382 sekund