pár drobých vad v el. istalaci

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od pohodarkajik
Zdravím, mám takový dva měnší problémy. Jeden je, že když mám puštěné rádio tak hraje normálně, ale když pustím vyhřejvání zadního sklad tak začne nehorázně chrčet, když to vypnu tak hraje zase v pohodě. Druhy je, že do zadního stěrače mi de jen 0,3 - 0,8 V místo 12V. Mám fiat Tipo 1,7D r.v. 1990. kdyby někdo věděl jak na to, napiště mi prosím na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na ICQ 206-320-948. Předem dík

Fiat Tipo 1,7D, interier z 1,6 ie, celková oprava tak nějak povedená :-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od JohnRoss
tak je jasné, že tam je někde zkrat, protože probíjení jiskří a a to ruší příjem. Takže asi někde skříplej drátek, nebo uhlíky v motorku stěrače.

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od hovi
skoukni tu průchodku mezi dveřma a kastlí , tam je to vždy tak na 99% přrušený

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od pohodarkajik
Mno právě že když sem to koupil, tak ty co to měli předemnou to bouchli na zadní dvéře a měnili je včetně el. Kabely ale mezi dvěřma a kastlí jen smotaly, tak jsem předělal a naizoloval celou el. do 5. dveří znova. Vyhřejvání funguje jak má, jen to ruší, na jinym tipu co máme to ale nedělá. Ten stěrač mě napadlo že předělám jen na vypínač na středovim panelu, to by mohlo stači, ale to vyhřejvání no.

Fiat Tipo 1,7D, interier z 1,6 ie, celková oprava tak nějak povedená :-)

Vygenerováno za 0.332 sekund