Check panel-kontrolka svítí a nejde zadní stěrač

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od Kacaba
Ahoj,dnes jsem jel a z ničeho nic chci zapnout zadní stěrač a nic..Na check panelu svítí kontrolka vzadu za autíčkem-vypadá jak baterka.Měl jsem zapnutý vyhřívání zadního okna,tak jsem ho chtěl vypnout,ale na přístrojovce pořád svítí..Nevíte co s tím???Díky za pomoc..

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od hovi
to je kontrolka na to že ti nesvítí nějaké světlo - vypadá to , že máš asi špatnou kostru , když ti se ti to takhle náhle oběvilo , jako obojí dohromady , většinou je přetržený kabel v tom krku mezi dveřmi a kastlí

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od skypan
to je osvetlení SPZ(pokud myslí to,mezi stopkontrolkamy,nad kontrolkou zadní mlhovky).

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od drto
je to kontrolka na osvetlenie SPZ. mne to tiez svietilo ako sa tomu chcelo a ked som buchol zadnymi - piatymi dvermi tak to zhaslo. nakoniec som zistil ze je vypalena jedna ziarovecka na osvetlenie spz. pozri ci ju nemas prepalenu a ci ti to nerobi skrat :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od Kounect
Spíš podle toho, že nende stěrač tak by to mohla být tak kostra ne? V kufru schovaná za koberečkem.
Anebo jak tady kolega psal zlomený drát v přechodce do 5tých dveří.

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od drto
no moze ja nevravim ze to nemoze byt kostrou :D ale pozrel by som aj tie ziarovecky. mne to robilo skrat tam lebo bola jedna prepalena a ked som presiel po nejakej nerovnosti tak mi zacala svietit ta kontrolka na checkpaneli a ked som buchol zadnymi piatymi dvermi tak to zhaslo. ked som vybral tu ziarovku bolo v nej vlakno v strede prepalene ale pravdepodobne tam skakala iskra ked som presiel po nerovnosti a robilo to neplechu. ked som ju vymenil mam od vtedy pokoj :wink:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od Kounect
Jasná páka :-)

Fiat Tipo 1.7D

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od Charles
jo je to určitě kostra, neboť ten samý problém jsem měl já, přetrhnul se mi černej kabel v tom gumovým krku, ten přivádí kostru ke všemu co je ve dveřích kufru (osvětlení PSZ, stěrač, centrál), stačilo malinko nastavit pospájet a mám zase klid, tohle trpí časem u všech aut, protože ta izolace kabelů dostává zabrat jak se pořád dokola láme...u tipa ty izolace časem ztvrdnou a pak to jde už rychle 8)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od Kounect
Kólikrát Vám mám povídat, že SPZ neexistuje. Máme už jenom RZ.

PČR :D

Fiat Tipo 1.7D

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od Kacaba
Tak to vypada na ty žárovičky osvětlení.Jenom mam ještě takový hloupý dotaz. :oops: Jak se k nim dostanu?Musím odendat ten umělý kryt vevnitř 5.dveří?nebo to jde z venku?Díky.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od Charles

Tak to vypada na ty žárovičky osvětlení.Jenom mam ještě takový hloupý dotaz. :oops: Jak se k nim dostanu?Musím odendat ten umělý kryt vevnitř 5.dveří?nebo to jde z venku?Díky.

oni jsou ty světýlka jako vyloupnout ven, ale hooodně opatrně, jinak se ty packy ulámou a nebudou tam už držet a bude to vypadávat, nejsem si tím jist, ale možná to jde i zevnitř, jen plastoje kryt sundáš lehce, drží na 5ti šroubech a pak na 6ti plastových cvočcích po obvodu, nic složitého na rozdělání ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #12 od drto
ee netreba odmontovavat kryt vo vnutri. ide to pekne zvonku. nad SPZ su dve plastove sklicka ktore su tam prichytene srobikmi. takze staci odmontovat po dva srobiky a dostanes sa lahko k ziarovkam :wink:

Vygenerováno za 0.454 sekund