Prosim o radu,Tipo jede ale nestartuje

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od koudelka
Prosim poradte,jedna se o Tipo 1,4 benzin,na roztlaceni hned chytne a jede jak ma ale kdyz chci nastartovat tak nejde.Otocim klic na prvni polohu vse funguje(vystrazny,klaxon) kdyz otocim na start tak to jen cvakne a nic,kontrolky na palubovce zazmouraj jak kdyz je po baterce ale neni,po dalsim pokusu otocit klic na prvni polohu uz nezapne cerpadlo,jen relatko divne vrci,(cvaka),ani vystrazny nejdou,opet jen cvaka relatko jiny a vubec nic nejde,vymenil jsem 2 startery co jsem mel doma ale uplne stejna zavada,baterku,kostru jsem rozdelal vystrikal vse konkorem a vydrbal ale porad nic.Poradte,budu vdecnej za kazdou odpoved.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od TDGT
mel sem neco podobnyho , zkus pohybat kablama od batarky popripade je vycistit smirkovym papirem a vycistit i svorky, ja to vycistil a slo to zas v pohode ale radsi sem koupil i novy svorky

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od Freedom
tohle mi ale dělalo na mý 1.7 a to sem měl vybitou baterku tak bych zkusil ještě jednou jí

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od Kounect
Tak tak...očistit kontakty - všude! Na baterce +-, na startéru +, na převodovce nebo u rozvodů - ( tam kam vede ten tlustej od - baterky na motor ).
To je vše co potřebuješ splnit k tomu aby to startovalo. Jestli stále cvaká tak vybitá baterka.

Ještě je tu taky z praxe kolegů - ač jsem se s tím osobně nikdy nesetkal - špatné ty tlusté dráty od baterie ke startéru a motoru.

Můžeš bádat :-)

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od MAXO1973
hlavne kontakty na baterke, kontakty na štartéri, kostrenia a pod. Elektrika robí divy - viem svoje. zvýšený odber (štartovanie)pri chytnutých kábloch a relátko vypne - koniec. Potom zapneš znovu a tvári sa že je pripravený na štart a opakuje sa to! A to može byt chybné aj relátko a káble od zapaľovania - spínača. Je to elektrická chyba a tak veľa možností nieje - skús pripojiť na baterku kábel a pretočiť štartér priamo od baterky - stačí úplne krátko - budeš vedieť viac a hneď :D . Ak nepretočí - hľadaj ďalej, ak áno, tak káble od baterky alebo relé :D
Ja som to robil ako poslednú možnosť, pritom to malo byť to prvé a mohol som si ušetriť 2 dni a kopu nervov (kvákanie manželky ani nerátam)

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od koudelka
Ikdyz uz jsem tomu neveril po dvoudenim trapenim,vyndal jsem opet celou kostru vse jsem vydrbal a prostrikal,vsechny zasuvky,srouby na co jsem jen prisel,pote otocim klickem a huraa auti krasne startuje.DEKUJI VSEM,ze mi poradili,je to super ze tu jsou ochotni lidi ktery tomu rozumej.Uz jen zjistit proc neblika leva strana (blinkru) kdyz sviti tlumeny a je to supr,jezte jednou dik.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od Freedom

Ikdyz uz jsem tomu neveril po dvoudenim trapenim,vyndal jsem opet celou kostru vse jsem vydrbal a prostrikal,vsechny zasuvky,srouby na co jsem jen prisel,pote otocim klickem a huraa auti krasne startuje.DEKUJI VSEM,ze mi poradili,je to super ze tu jsou ochotni lidi ktery tomu rozumej.Uz jen zjistit proc neblika leva strana (blinkru) kdyz sviti tlumeny a je to supr,jezte jednou dik.

tak to bude taky nějaká kostra nebo špatnej drátek....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od MAXO1973
nesvieti (teda nebliká?) celá strana?, ak áno, tak to môže byť kľudne aj v páčke :( , ja som teraz menil, tak som mal starú rozobratú), môže byť zlý kontakt v nej a preto nebliká strana. Potom prerušovač, alebo kostra, prípadne kábel, a aby som nezabudol, poistka :D
Tou začni a potom páčkou...

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od Dresik
No jo, on si někdo stěžuje na to, že Italové jsou poruchový, ale opravy jsou za hubičku. Většinou to vyřeší jen kostra a kabely :D S těma blinkrama bych to taky viděl na kostru..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od Kounect
Jestli nende celá strana, tak bych to na kostru neviděl ( z důvodu kostření na více bodech by to alespoň někde fungovalo, popř. dělalo nějakou bejkárnu, jako blikání do světel apod. ). Tohle ukazuje spíš skutečně na přerušovač, páčku a tyhle kravinky. To vše za předpokladu, že na druhou stranu to bliká ok.

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od MAXO1973
Keďže to ruší s tlmenými svetlami, tak asi najskôr tá páčka, potom azda káble alebo prerušovač a poistka....

Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 7 měsíců zpět #12 od koudelka
Kdyz nemam zapnuty svetla tak to blika i pri parkovackach je to ok,ale co je pruser ze to zas prestalo startovat,jezdil jsem po meste couracky a na 7 zastavce to uz neotocila,mela by se dobit ne?Asi jsem neco odflak ale mam podezreni na baterku je uz v pytli,jen me znervoznuje ze to sas tak divne cvaka ale cerpadlo zabzuci tak snad to je jen baterka.V pondeli se na to kouknu,odvezu to k elektrikari,promerit jestli to dobre dobiji.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #13 od TooM-As
máš tam zapojenou žárovičku na dobíjení ? a slabý drátek do alternátoru ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 7 měsíců zpět #14 od koudelka
v pondeli to musim skouknout kdyz tam bude zarovicka dobra tak to bude asi dobijet,ne?Hodim tam novou baterku a budu doufat.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od koudelka
zavada odstranena,vymenil jsem baterku,byla jezte z dob za krale Klacka,a koukal jsem na kostru od svetel kam vede a zapomel jsem ji pripojit,jeeee :lol: :oops: Tak uz ti i blika,to jsem rad.Cest praci

Vygenerováno za 0.476 sekund