Zmenit manualne ovladanie kurenia

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od Tonny Tempra SW
mam taky dotaz,nema niekto skusenost alebo ci je mozne vymenit manuane ovladanie kurenia na dig.Viem ze je tam aj ovladanie klimi a ja ju nemam len by stacilo napojit kurenie a chladenie.lepsie by to vyzeralo v interieri.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od alain
To bys musel vyměnit ají celé topení nejenom ten ovladací panel.Manuál je ovladáný táhly a lanky a digi má všude servomotory na ovládaní.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od Tonny Tempra SW
hups to asi radsej skusat nebudem,tie kable by mi nenapojil ani koprfield,

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od juraj l
existuje aj automaticke kurenie (topeni). na paneli ma napis "automatic heating" a tlacitko Eco tam nie je.

ak najdes niekde take auto na vrakaci alebo buracku, kludne si to mozes premontovat. dolezite je mat kompletne auto, aby si to pracne nezhanal po castiach.

ovsem potrebujes vymenit celu skrinu kurenia a zobrat aj kabelaz k tomu vcetne ovladacieho panelu.

tiez potrebujes nainstalovat senzor vonkajsej teploty, lebo bez neho to funguje len na MAX a MIN. tento je v spatnom zrkadle, ale mozes ho dac hocikam. Je to odpor NTC, da sa identicky zohnat u reichelt-a

pokial mas schemu, tie kable nie su terno.

ale myslim si, ze ta namaha by sa oplatila len, ak by si klimu montoval z auta, kde je funkcna

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Vygenerováno za 0.051 sekund