Střešní okno
- trustworthy
- Autor tématu
Díky za odpovědi a rady:)
Moc se vautech nevyznám,ale chci se trošku zdokonalit a tyhle stránky mě zaujaly...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Zdravím všechny Tipaře...Chtěl bych Vás poprosit o radu . Nedaří se mi najít elektřinu,která pohání střešní okénko.Dřív jezdilo bez problémů a najednou se rozhodlo,že prostě jezdit nebude a zajímalo by mě jestli náhodou někdo neví jestli je tam třeba někde shovaná pojistka,nebo tak něco...Případně jestli má někdo nějakou zajímavou zkušenost . A když už sem píšu,tak bych rád našel palivovej filtr:)Což je pro taky opravdu oříšek:D
zkus se tam mrknout mě přestalo rtaky jezdit z ničeho nic.....tak sem vyměnil motorek a pořád nic....nakonec tam byla špatná kostra natáhnul sem tam svojí kostru a motorek jezdí vesele dál.....a pojistku to musí mít taky....a má jí společnou se zadním stěračem....takže pokud ti jede zadní stěrač tak pojistka je dobrá
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Zdravím všechny Tipaře...Chtěl bych Vás poprosit o radu . Nedaří se mi najít elektřinu,která pohání střešní okénko.Dřív jezdilo bez problémů a najednou se rozhodlo,že prostě jezdit nebude a zajímalo by mě jestli náhodou někdo neví jestli je tam třeba někde shovaná pojistka,nebo tak něco...Případně jestli má někdo nějakou zajímavou zkušenost . A když už sem píšu,tak bych rád našel palivovej filtr:)Což je pro taky opravdu oříšek:D
palivojej filtr je u zadního pravýho kola pod autem pod plastovym krytem a to okno taky mi to dělalo ale dělalo mi to + , ale měl sem vypálenou pulku pojstkovky ale zadní stěrač šel , tak sem si do svorkovnice , kde vedou kabely na střešní okno do pojstkovky napojil stálé plus , už ani nevim od kud , ale bylo to ve stejné svorkovnici a okno funfuje
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
- trustworthy
- Autor tématu
Moc se vautech nevyznám,ale chci se trošku zdokonalit a tyhle stránky mě zaujaly...