Přetržená hadička - řídící jednotka

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od boubik
Mrkněte na tyhle fotky, nemám tušení o co jde ale je to přetržený, tak to asi nebude dobře :lol:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od boubik
Odpověděl boubik pro téma Fotky
Fotky tady (malý text vlevo dole): leteckaposta.cz/182272665

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od Charles
Ne to vážně není dobře, to je podtlaková hadička co vede k digiplexu a je napojená na Tečko, který dál jde na posilovač brzd... pokud máš prasklou hadičku, tak ti to tam přisává falešnej vzduch, to ti nemůže ani pořádně brzdit, navíc digiplex ztrácí informace o podtlaku...zkus to natočit a šáhni si na to a ucejtíš jak to saje

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od Vali
Tak není to nikterak žádná hrůza na výměnu, je dobře, že sis toho všiml. Zajdi do obchodu a kup hadici náhradní. Kdyžtak si vem tu z auta, oni ti podle ní poradí, ať tam nemusíš vícekrát, když bys netrefil průměr. Doporučuju vyměnit celé to vedení od digiplexu až po to téčko, prostě to co pujde rozpojit, tak vyměň. Prodává se to na metry, 1 metr by ti měl postačit, stojí tak max do 50 kč. Oprava na 5 minutek, takže hurá do obchodu :wink: :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od hovi
já jsem jí měl spuchřelo a take to přesávalo vzduch a auto mělo takový nepravydelný chod a hlavně mi ekonoměr ukazoval uplny nesmysly , tak sem vyměnil všechny a byl pokoj a nepravidelný chod zmizel

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od boubik
Tak jsem to opravil a hadičku vyměnil, vše okolo vyčistil, navíc nandal svorky. Brzdilo to úplně stejně jako to brzdí teď (tzn. dobře) i když byla přetržená, nepravidelný chod jsem nepotřehl, vše při stejném - ale aspoň mám teď dobrý pocit že je to opravené 8)

Vygenerováno za 0.053 sekund