zapojeni autoradia

Více
16 roků 6 měsíců zpět #16 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: zapojeni autoradia
Mám nový Sony a mám z toho hrůzu. Musím tam probrat ty vrabčí hnízda, navíc půjdou do dveří nový repro, ještě jsem to tam nestudoval.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #17 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: zapojeni autoradia
tak sem vymenil pojistku , ale vte to neni tak potrebuju radu jak zapojit aby se radio rozsvitilo,repraky pak uz poresim, ztoho radia mi kouka cervenej a z fiatu cervenej + dva zluty tak kdyztak poradte presne co a jak

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #18 od Kounect
Odpověděl Kounect pro téma Re: zapojeni autoradia
TDGT: Foto by bodlo a doufám, že máš multimetr...;-) Takhle radit podle barev je kravina. Je to nicneříkající fakt, který stejne jako může být pravdou, tak i pravdou být nemusí. Já se přikláním k verzi 2...takže vyfoť, dej sem, poradíme co kde změřit a jak a je to. Jinak víš jak to je...z hovna bič neupleteš ;-)

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #19 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: zapojeni autoradia
Včera jsem zapojoval iso konektor do BMW E30, který mělo úplně jiný zapojení i barvy. Kostra byla hnědá, napájení fialovo bílá a paměť zeleno červená(myslím), takže podle barev se to fakt nedá. Dělal jsem to tak, že multimetr jsem jedním koncem ukostřil na karoserii, a pak zkoušel, který konektor dává 12V při zaplým a vyplým klíčkům. Poté jsem multimetr dal do toho napájecího konektoru a hledal jsem, který je kostra. Po zapojení těhlech kabelů na iso pozice pro paměť, napájení a kostru již rádio šlo zapnout, tak sem pak už jen metodou pokus-omyl zkoušel který repro bude hrát(byl tam 4x smotaný svazek pro každý repro a navíc vždy odpovídající barvy drátů pro každý repro) a napojoval to na odpovídající pozice ISO. Ve výsledku ještě asi 3 kabely v BMW zůstali osamoceny, ale ty už na to nemají vliv.

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
15 roků 4 měsíců zpět #20 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: zapojeni autoradia
nieco take ako maju novsie auta. tj kluc v spinacej skrinke a hraje radio-- sa neda spravit u tipa ?
k tejto funkcii treba mat spinacu skrinku so 4mi polohami off,ACC,on,start pricom ta ACC robi to radio..
tak ako to vyriesit aby radio hralo len pokial je kluc v skrinke a aby nemusel byt v polohe ON (svietia kontrolky, ide vnutorny vetrak...) ? (chcem zamedzit zabudnutiu vypnutia radia aby sa nevybila batt)

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
15 roků 4 měsíců zpět #21 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: zapojeni autoradia
tak cerveny je jednoznacne stava a tie zle sa mi zda ze dalsie varianty zapojenia radia sa mi zda myslim tym ako a kedy sa zapne radio 1. otocenie kluca treba na zapnutie 2. nonstop bezi aj bez kluca aspon myslim .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 4 měsíců zpět #22 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: zapojeni autoradia
no tak tipo nema polohu ACC (teda na zap. skrinke je to tak oznacene ale v skutocnosti sa to ma volat ON) .. cize da sa napojit tak ze zlty drot dam na tu polohu (ON (v tipe oznacenie ACC)) a bude hrat pri zapnutom zapalovani (kontrolky, ventrak idu)... alebo este riesim nejaky jednoduchy obvod ktory na zaklade nejakej informacii zisti ci som v aute alebo ne a zopne privod na zlty drot

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Vygenerováno za 0.353 sekund