ZADNÍ STĚRAČ
15 roků 2 týdnů zpět #31
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: ZADNÍ STĚRAČ
Ta poloha se musí nastavit? nejde to udělat tak že až se zastaví tak namontuju stěrač?
stiglitz.
/////
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 2 týdnů zpět #32
od stiglitz
stiglitz.
/////
Jo, chápu, nejde.
stiglitz.
/////
15 roků 2 týdnů zpět #33
od stiglitz
stiglitz.
/////
Tak to bylo hřídelkou, která se totálně zadrhla v tom plastovým pouzdru, teď jsem to dodělal, ale na auto to jde až zítra. To bude pakárna. Bylo to zarezlý, jak tam jde voda a musel jsem to odrbat kartáčem na vrtačce. Naplnil jsem to silikonovou vazelínou. Teď jde krásně lehce.
stiglitz.
/////
15 roků 2 týdnů zpět #34
od stiglitz
stiglitz.
/////
Ale nehne se stejně, jenom píská. Sám to nevyřeším, budu muset za někým kdo dělá auto elektrikáře. když ho doma připojím na nabíječku, udělá cyklus. pak se vypne. Dám ho do auta a nic, jenom píská.
stiglitz.
/////
15 roků 2 týdnů zpět #35
od stiglitz
stiglitz.
/////
Tak navštívím odborníky.
Krátká rekapitulace co se vlastně stalo:
Zadní stěrač sotva šel, hrozně namáhavě. Vytáhnul jsem konektor, odmontoval stěrač, kompletně jsem ho rozebral.Odstranil jsem veškeré staré mazivo. Vyčistil jsem kartáčovou bruskou osičku, O kroužek, naplnil trubičku silikonovou vazelínou, která totálně odpuzuje vodu. Namazal jsem soukolí, excentr. Celé zařízení krásně jde, lehounce. Napojil jsem ho doma na dvanáct voltů, na nabíječku, udělal krásně, tichounce cyklus. Dám ho do auta a ozývá se jenom pískání. Změřil jsem multimetrem napětí na kabelech - 12.5V.
Takže teď nevím.
Krátká rekapitulace co se vlastně stalo:
Zadní stěrač sotva šel, hrozně namáhavě. Vytáhnul jsem konektor, odmontoval stěrač, kompletně jsem ho rozebral.Odstranil jsem veškeré staré mazivo. Vyčistil jsem kartáčovou bruskou osičku, O kroužek, naplnil trubičku silikonovou vazelínou, která totálně odpuzuje vodu. Namazal jsem soukolí, excentr. Celé zařízení krásně jde, lehounce. Napojil jsem ho doma na dvanáct voltů, na nabíječku, udělal krásně, tichounce cyklus. Dám ho do auta a ozývá se jenom pískání. Změřil jsem multimetrem napětí na kabelech - 12.5V.
Takže teď nevím.
stiglitz.
/////
15 roků 1 týden zpět #36
od stiglitz
stiglitz.
/////
Jsem kuba..! Dveře..!
stiglitz.
/////
Vygenerováno za 1.432 sekund